Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bæredygtighedsansvarlig

GrønlandsBANKEN

Nuuk

Indrykket
13-06-2024

Vil du være med til at udvikle og drive arbejdet med ESG og bæredygtighed i GrønlandsBANKEN?

GrønlandsBANKEN arbejder strategisk med bæredygtighed, CSR og samfundsansvar. Lige nu søger vi en ny kollega, som får ansvar for at drive og udvikle bæredygtighedsområdet internt såvel som ekstern ift. banken, bankens kunder og øvrige interessenter.

GrønlandsBANKEN står overfor at skulle forberede rapportering ift. CSRD, som vil være en større del af stillingens indhold samtidig med, at der også vil være opgaver på både strategisk og praktisk niveau i hverdagen.

Faglig profil

Vi søger en erfaren projektleder, som også kender til ESG/Bæredygtighedsområdet. Du kan have bankfaglig baggrund eller du kan have en erhvervsfaglig/akademisk baggrund. Det vil således være en fordel, hvis du fx har erfaring indenfor jura/compliance, kender til at arbejde med data og har let til at arbejde med formidling og kommunikation inden for finans eller ESG/Bæredygtighed.

Personlig profil

Som person evner du at arbejde struktureret og procesorienteret. Du er strategisk tænkende, kommunikativ og forstår værdien i at skabe et effektivt samspil med resten af organisationen gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde. Du har let til smil og skaber god stemning omkring dig.

Du kan se dig selv i bankens værdier engagerede, ordentlige, kundeorienterede og udviklingsorienterede og du trives på en arbejdsplads med en uformel omgangstone.

Vil tilbyder et fagligt og personligt udviklende job, hvor din evne til at arbejde tæt sammen med bankens strategiske samarbejdspartnere inden for ESG/Bæredygtighed bliver central, såvel som at dine evner som god netværker også vil komme i spil.

Vilkår

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansforbundet og Grønlands Erhverv. Banken kan stille bolig til rådighed efter gældende regler fastsat af Grønlands Selvstyre, herunder tiltrædelsesrejse og bohaveflytning.

Ansøgning

Spørgsmål til stillingen som Bæredygtighedsansvarlig kan rettes til Forretningsudviklingsdirektør Ellen Lerch Høj.

Spørgsmål til vilkår og generelle ansættelsesforhold rettes til HR-chef Patricia Lund Olsen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

GrønlandsBANKEN

Adresse 1
Imaneq 33
3900 Nuuk
Danmark
Adresse 2
Imaneq 33
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-06-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85543316
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

GrønlandsBANKEN

Adresse
Imaneq 33
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-06-2024
Ansøgningsfrist
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85543316
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Strategi og udvikling
Beliggenhed