Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende plejeboligchef, Økonomi og Administration

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
09-11-2020

Trojkaledelse i et ambitiøst ledelsesteam

Muligheder og forventninger tilbyder Plejebolig og denne chefstilling i rigt mål. Den vigtigste forventning er, at du har lyst og evner til at bidrage til at gøre lederlivet lettere og lederskabet stærkere for de 36 dygtige plejehjemsledere, der leder og styrer kerneopgaven i Plejebolig. Du skal understøtte, hjælpe og udfordre plejehjemslederne, så de har de bedste betingelser for at skabe en sikker administrativ drift og styring af plejehjemmene. Stillingen er således meget tæt på driften af kerneopgaven.

Ledelsesteamet - Trojkaen består af plejeboligchefen, der er den øverste ansvarlige for hele plejeboligfunktionen, og to assisterende plejeboligchefer - den anden assisterende plejeboligchef har et særligt ansvar for udvikling af fagligheden; Kvalitet og Læring. Sammen udgør I et ægte lederteam. Teamet arbejder strategisk for at sikre, at processerne og udviklingen hænger sammen på tværs internt i Plejebolig og i forhold til de øvrige funktioner og områder i forvaltningen - og opleves at gøre det, både internt og i omgivelserne. Sammen sikrer I retning og sætter ledelsesmæssig kraft bag de politiske visioner og ambitioner, så der implementeres og leveres på områdets politiske dagsordner. Stillingen har således også væsentlige strategiske aspekter.

Assisterende plejeboligplejechef for Økonomi og Administration indeholder en lang række selvstændige opgaver af økonomisk administrativ karakter, som giver stillingen fylde og tyngde for hele organisationen, hvor du på delegeret kompetence vil opleve et stort selvstændigt indflydelses- og handlerum, og hvor du forventes at kunne handle på plejeboligchefens og trojkaens vegne. Du kan læse, navigere og agere i de vigtige og komplekse samfundsmæssige, politiske og organisatoriske dagsordener og relationer og derved bidrage til, at Plejebolig og det enkelte plejehjem leverer boligtilbud i det efterspurgte omfang og den efterspurgte kvalitet.

Der er således tale om en mangefacetteret stilling med stor aktionsradius. En stilling, hvor kravene og forventningerne er høje, men også en stilling, der kan bidrage til din egen faglige og ledelsesmæssige udvikling, samtidig med at du bidrager til at skabe resultater på dette højt profilerede velfærdsområde med stor offentlig opmærksomhed.

Ledelse og økonomi er ligeværdige nøglebegreber i stillingen. Plejebolig er relativt økonomisk udfordret, og det er helt afgørende, at den assisterende plejeboligchef fagligt både motiveres af at styre og udvikle en stor og kompleks økonomi og har erfaring med de klassiske sekretariatsfunktioner.

Du er dygtig til at kommunikere (oversætte og omsætte) klart og tydeligt, så det modtages og opleves nyttigt og hjælpsomt af modtagerne. Du skal være i stand til at skabe gode og ordentlige samarbejdsrelationer, samtidig med at du bruger din indflydelse og dine kompetencer til at holde organisationens blik skarpt rettet mod de politiske mål og understøtte lederne i at realisere målene.

Du kan læse mere om organisationen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat

Du kan uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-07844). Ansøgningsfristen udløber den 7. december 2020. 

Plejeboligfunktionen i Aalborg Kommune består af kommunens plejehjem og kommunens videnscenter for demens. Plejeboligområdet er stort og komplekst med 2.250 medarbejdere, et budget på over 800 mio. kr. og 36 plejehjem med 1.768 plejeboliger. Plejebolig udgør - sammen med Sygeplejen, Træning og Aktivitet og Frit Valg - Ældre og Sundhed i Ældre- og Handicapforvaltningen. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Kommune

Adresse 1
Boulevarden 13
9100 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2020
Udløber
07-12-2020
Kviknummer
LJA-81362816
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Kommune

Adresse
Boulevarden 13
9100
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-11-2020
Ansøgningsfrist
07-12-2020
Kviknummer
LJA-81362816
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed