Curia Management,

Aarhus
20-04-2017

Assistent/studentermedhjælper

Kontakt

Curia Management

Vester Allé 7
8000
Aarhus C
Danmark
Tlf: 7020 0511
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2017
Udløber:
12-05-2017
Kviknummer:
LJA-45486247
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Kommunikation og medier,
Salg og marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for et job med fokus på sprog og kommunikation, hvor to dage ikke er ens, og din rolle er afgørende for en velfungerende hverdag?

Virksomheden

Curia er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed. Vi har i løbet af de seneste 20 år rekrutteret tusindvis af kandidater, og vi står som en aldeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv.

Curia har 10 konsulenter ansat fordelt på vores tre kontorer. Til at supportere vores konsulenter, kunder og kandidater, søger vi endnu en studentermedhjælper til at varetage opgaver inden for sprog, kommunikation og administration. Jobbet udføres fra vores kontor i Aarhus.

Læs mere om Curia på www.curia.dk.

Jobbet

Som assistent hos Curia bliver du omdrejningspunktet i en travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver. Din rolle bliver supporterende i forhold til vores konsulenter, og du bliver samtidig Curias ansigt udadtil, hvor du har kontakt med kandidater og kunder.

Du skal være med til at kvalitetssikre vores materiale, så det fremstår professionelt og fejlfrit, ligesom du løbende opdaterer og optimerer vores interne systemer.

Derudover vil du løbende deltage i udviklingsprojekter, og for den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for at assistere vores konsulenter med research-opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Udarbejde præsentationsmateriale til vores kunder
  • Korrekturlæsning, oversættelse og tekstforfatning på dansk/engelsk
  • Vedligeholde vores rekrutteringssystem
  • Oprette stillingsopslag på hjemmeside, LinkedIn og diverse medier
  • Assistere på kommunikations- og marketingopgaver
  • Receptionistarbejde, herunder telefonpasning, mailbesvarelse, mødeopdækning og modtagelse af gæster.

Du skal kunne arbejde 12-16 timer om ugen fordelt på 2-3 dage i tidsrummet kl. 8.00-16.30 på hverdage. Vagtplanen planlægges i samarbejde med de øvrige studentermedhjælpere, og vi tager selvfølgelig hensyn til dine studier og tilpasser vagtplanen efter dette.

Din profil

Du læser på en videregående uddannelse med fokus på sprog og kommunikation, og du har minimum 2 år tilbage af dit studie.

Du er selvfølgelig ekspert i dansk retskrivning og kan ligeledes oversætte fra dansk til engelsk. Du har et skarpt øje på selv den mindste detalje og arbejder struktureret. Du har erfaring med Microsoft-Office, og kender du til CMS-systemer, vil det være en fordel. Du er altid smilende og sætter en ære i et højt serviceniveau også når der skal serveres kaffe.

Du tilbydes

Et spændende og relevant studiejob, som giver dig et indblik i konsulentbranchen. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, og hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen.

Du får arbejdsplads midt i Aarhus C, gode ansættelsesvilkår og sjove kollegaer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på Jobunivers.dk.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018