Gem annonce

Curia Management,

Aarhus
20-04-2017

Assistent/studentermedhjælper

Kontakt

Curia Management

Vester Allé 7
8000
Aarhus C
Danmark
Tlf: 7020 0511
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2017
Udløber:
12-05-2017
Kviknummer:
LJA-45486247
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Kommunikation og medier,
Salg og marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Brænder du for et job med fokus på sprog og kommunikation, hvor to dage ikke er ens, og din rolle er afgørende for en velfungerende hverdag?

Virksomheden

Curia er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed. Vi har i løbet af de seneste 20 år rekrutteret tusindvis af kandidater, og vi står som en aldeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv.

Curia har 10 konsulenter ansat fordelt på vores tre kontorer. Til at supportere vores konsulenter, kunder og kandidater, søger vi endnu en studentermedhjælper til at varetage opgaver inden for sprog, kommunikation og administration. Jobbet udføres fra vores kontor i Aarhus.

Læs mere om Curia på www.curia.dk.

Jobbet

Som assistent hos Curia bliver du omdrejningspunktet i en travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver. Din rolle bliver supporterende i forhold til vores konsulenter, og du bliver samtidig Curias ansigt udadtil, hvor du har kontakt med kandidater og kunder.

Du skal være med til at kvalitetssikre vores materiale, så det fremstår professionelt og fejlfrit, ligesom du løbende opdaterer og optimerer vores interne systemer.

Derudover vil du løbende deltage i udviklingsprojekter, og for den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for at assistere vores konsulenter med research-opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Udarbejde præsentationsmateriale til vores kunder
  • Korrekturlæsning, oversættelse og tekstforfatning på dansk/engelsk
  • Vedligeholde vores rekrutteringssystem
  • Oprette stillingsopslag på hjemmeside, LinkedIn og diverse medier
  • Assistere på kommunikations- og marketingopgaver
  • Receptionistarbejde, herunder telefonpasning, mailbesvarelse, mødeopdækning og modtagelse af gæster.

Du skal kunne arbejde 12-16 timer om ugen fordelt på 2-3 dage i tidsrummet kl. 8.00-16.30 på hverdage. Vagtplanen planlægges i samarbejde med de øvrige studentermedhjælpere, og vi tager selvfølgelig hensyn til dine studier og tilpasser vagtplanen efter dette.

Din profil

Du læser på en videregående uddannelse med fokus på sprog og kommunikation, og du har minimum 2 år tilbage af dit studie.

Du er selvfølgelig ekspert i dansk retskrivning og kan ligeledes oversætte fra dansk til engelsk. Du har et skarpt øje på selv den mindste detalje og arbejder struktureret. Du har erfaring med Microsoft-Office, og kender du til CMS-systemer, vil det være en fordel. Du er altid smilende og sætter en ære i et højt serviceniveau også når der skal serveres kaffe.

Du tilbydes

Et spændende og relevant studiejob, som giver dig et indblik i konsulentbranchen. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, og hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen.

Du får arbejdsplads midt i Aarhus C, gode ansættelsesvilkår og sjove kollegaer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på Jobunivers.dk.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Økonomichef, der er til fælles retning

Greve Kommune
Frist: 
11-05-2017

Senior Consultant, Enterprise Performance Management

KPMG København
Frist: 
11-05-2017

Kiropraktorerne søger skarp og selvstændig chefjurist

Dansk Kiropraktorforening
Frist: 
15-05-2017

Controllere til dagtilbud og skoler

Horsens Kommune
Frist: 
15-05-2017
Lignende job
Wir für Gesundheit GmbH
Frist:
19-05-2017
JobLeads GmbH
Frist:
26-04-2017