Gem annonce

ARC søger studentermedhjælper

ARC

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2021
I ARCs affaldsindsamling har vi travlt med at yde den bedste service til vores kunder. Derfor søger vi lige nu en studentermedhjælper, som kan hjælpe os i 6 måneder med administrative opgaver med fokus på data oprydning og digital journalisering.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver er selvstændige rutineprægede administrative opgaver, som handler om, at du får sat skik på og ryddet op i datamængder som understøtter driften. Du vil opleve, at der kan forekomme ad-hoc opgaver relateret til administrationen i ARC Affaldsindsamling.

Dine kvalifikationer

Hvilken uddannelse du er i gang med, er ikke afgørende. Du skal kunne lide rutine prægede arbejdsopgaver og være vild med IT, data og tal.

Du er:

  • Selvstændig og tager gerne initiativ
  • Perfektionist, grundig og har høj koncentrationsevne
  • Samarbejdsorienteret - god til at skabe relationer
  • Skarp til Excel, data og tal og kvik på tastatur
Vi tilbyder

Erfaring med at arbejde i et professionelt kontormiljø og imødekommende og engagerede kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Et job med stor selvstændighed, som vi tilpasser dit studie. Dit timetal bliver på 8 - 15 timer om ugen efter aftale og med stor fleksibilitet fra ARCs side.

Løn efter gældende overenskomst. Timelønnen er pt. 141,17 kr. Ansættelse snarest.

Interesseret

Så send os en kort motiveret ansøgning allerede i dag, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor vi skal vælge dig som vores nye studentermedhjælper.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte administrativ medarbejder Kim Lundgreen på telefon 2037 0433

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
29-09-2021
Kviknummer
LJA-82664752
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

ARC

Adresse
Vindmøllevej 6
2300
København S
Tlf: 21352010
Praktisk information
Indrykket
15-09-2021
Ansøgningsfrist
29-09-2021
Kviknummer
LJA-82664752
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce