Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdsskadekonsulent til BUPL's arbejde med at sikre pædagoger erstatning

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-08-2022

Vil du være med til at sikre, at pædagoger, der er kommet til skade på arbejdet, får den erstatning, de har krav på? Motiveres du af at gøre en stor forskel for en vigtig faggruppe? Så er du måske vores kommende kollega.

 

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt eller pr. 1. november 2022. Du bliver ansat på forbundskontoret i BUPLs enhed Løn og Vilkår, der varetager medlemmernes kollektive og individuelle interesser i forhold til løn, ansættelse- og arbejdsforhold samt arbejdsskader. Vi er 20 medarbejdere, der dagligt bistår den politiske ledelse samt BUPLs 12 fagforeninger.

 

Om jobbet

Vi behandler alle BUPLs arbejdsskadesager centralt på forbundskontoret og har brug for en kollega til sagsbehandling af konkrete arbejdsskadesager og erstatningsansvarssager. Du får ansvaret for din egen sagsportefølje og skal rådgive og vejlede medlemmerne undervejs i sagerne. Arbejdet sker i samarbejde med det enkelte medlem og indebærer klageskrivning, hjælp til besvarelse af spørgeskemaer, udarbejdelse af partshøringssvar mv. Da den lokale fagforening står for behandlingen af en evt. sideløbende social sag, indeholder arbejdet også et tæt samarbejde med lokale sagsbehandlere i de 12 fagforeninger. 

 

Vi vægter medlemsservice meget højt, og det indebærer, at du udover at yde faglig rådgivning, også skal kunne håndtere og støtte de medlemmer, der efter en skade har mistet arbejdet, er sygemeldte, er under lægelig behandling mv. og derfor kan have det svært.  

 

Om dig

  • Du har erfaring med arbejdsskade- og erstatningsansvarssager, men behøver ikke være specialist. Du har desuden

  • En relevant videregående uddannelse, f.eks. som socialrådgiver

  • Lyst til, og gerne erfaring med, medlemskontakt, og kan lide at lytte og tale med mennesker som en stor del af arbejdet

  • Gode evner til at formulere dig mundtligt og skriftligt i et klart forståeligt sprog

  • Lyst til at arbejde i en faglig organisation.

 

Om BUPL

Vi tilbyder ansættelse på 33 timer pr. uge (deltid) i en kompetent enhed bestående af både konsulenter og administrative medarbejdere med stort fokus på faglighed, kvalitet i opgaveløsningen og medlemsservice.

 

Hos os får du

  • Faglig sparring med dygtige kolleger

  • Et forbundshus fuld at mange højt specialiserede fagligheder

  • En uhøjtidelig omgangstone med god plads til smil og latter.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder af enheden Christian E. Christensen på 3546 5101, advokat Stephanie Rana på 3546 5221 eller faglig konsulent og tillidsrepræsentant Berit Brylov på 3546 5149.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. Dansk Socialrådgiverforening, DJØF mfl. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan findes på www.bupl.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL, HR, Sundkrogskaj 20, 2100 København Ø eller via e-mail jobibupl@bupl.dk senest den 6. september kl. 12.00. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler fra uge 37. Ansættelsen er snarest muligt eller pr. 1. november 2022.

 

BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND

SUNDKROGSKAJ 20

2100 KØBENHAVN Ø

TLF: 3546 5000

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-08-2022
Udløber
06-09-2022
Kviknummer
LJA-83940544
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-08-2022
Ansøgningsfrist
06-09-2022
Kviknummer
LJA-83940544
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed