Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdslivskonsulent

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2022

IDA arbejder fokuseret på at ruste vores mere end 130.000 medlemmer endnu bedre til fremtidens arbejdsliv. Vi ønsker at styrke vores medlemmers trivsel og arbejdsglæde gennem dialog med medlemmer, tillidsvalgte, arbejdspladser og virksomheder.

 

Vi søger en konsulent med erfaring inden for det psykosociale arbejdsmiljø, der kan styrke og udvikle konkrete tilbud, indsatser og redskaber, der kan bidrage til et bæredygtigt arbejdsliv for vores medlemmer. De primære opgaver bliver at:

  • Bidrage i udviklingen af relevante og aktuelle tilbud til medlemmer om arbejdsliv, arbejdsmiljø, stress og trivsel

  • Holde oplæg, undervise og facilitere processer på arbejdspladserne

  • Bidrage til en strategisk satsning, der får IDA og virksomhederne til at arbejde tættere sammen om forebyggelse af stress og     styrkelse af trivsel på arbejdspladserne på det private arbejdsmarked

  • Implementere og eksekvere egne og andres ideer. Sparre med kolleger og medlemmer om arbejdsliv, trivsel og stress

  • Have blik for den politiske dagsorden på arbejdslivsområdet, og være sparringspartner for den politiske interessevaretagelse

 

I jobbet arbejder du tæt sammen med IDA's to andre arbejdslivskonsulenter, samt konsulenter og kolleger på tværs af IDA og med alle de forskellige fagligheder, der dagligt rådgiver vores medlemmer direkte på telefon og mails.

 

Vi arbejder ud fra en agil tankegang med fokus på medlemmernes behov udvikler vi nye ydelser og tilbud. Vi er undersøgende og nysgerrige i vores tilgang, og vi tester ideer i tæt dialog med medlemmerne.

 

Vores forventninger til dig

Det er afgørende, at du arbejder evidensbaseret og på en god grund af faglig viden og fakta. Det er derfor et krav, at du har en relevant videregående uddannelse og minimum to-fire års erfaring med at arbejde konkret med arbejdsmiljø, det fysiske såvel som det psykosociale. Du må gerne have solid viden om arbejdsmiljølovgivningen og kende snitfladerne til de omkringliggende lovkomplekser.

 

Jobbet indebærer mange berøringsflader i og udenfor organisationen, og det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til politisk ledede organisationer gerne en medlemsorganisation med håndtering af mange interessenter. Du er god til at samarbejde med alle og navigere i tværorganisatoriske projekter.

 

Da arbejdslivsområdet er et område i vækst, er det vigtigt, at du er udviklingsorienteret og modig, kan arbejde selvstændigt og drives af at skabe værdi for vores medlemmer. Du formår at omsætte behov til idé og efterfølgende handling med en ambitiøs og pragmatisk tilgang.

 

Som arbejdslivskonsulent i IDA skal du både kunne mestre en henvendelse fra et stressramt medlem, stå på den store scene og holde et oplæg for flere hundrede medlemmer, samt være faglig sparringspartner på fx skriftlige høringssvar. Det er derfor vigtigt, at du er en stærk kommunikator både i forhold til at formulere dig mundtligt som rådgiver, underviser og oplægsholder både fysisk og digitalt, samt i forhold til skriftligt materiale.

 

Om os

IDAs indsats omkring et bæredygtigt arbejdsliv er tværorganisatorisk, forankret i afdelingen Personlig Udvikling og Karriere. Du kommer til at indgå i tæt kollegaskab med IDAs to nuværende arbejdslivskonsulenter.

I IDA er vi ambitiøse og har fokus på at levere resultater, samtidig med at vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler ved havnefronten på Kalvebod Brygge, men med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc.

 

Vi tilbyder en lønpakke og ansættelse efter overenskomst med AC-klubben i IDA. Vi arbejder "fri af tid og sted", som betyder, at der er gode muligheder for at tilrettelægge sit arbejde og udføre det der, hvor det giver størst værdi, og vi anser det som selvfølgeligt, at arbejdsliv og familieliv skal kunne balancere.

 

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn, religion og etnicitet.

 

Videoansøgning, CV og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at se din videoansøgning og læse dit CV senest søndag den 30. januar. Du kan se her, hvad din videoansøgning skal indeholde, fx beder vi dig besvare disse spørgsmål:

  • Hvordan kan særligt din viden og dine kompetencer komme i spil i forhold til at hjælpe IDAs medlemmer med at få et bæredygtigt arbejdsliv?

  • Hvilke ønsker har du til dine kommende kolleger og til din nærmeste leder?

  • Din video må max vare 3 minutter. Vi får adgang til din video ved at du uploader den på YouTube og vælger "skjult" -  ikke privat - og sender linket til os. Enten som link i dit CV eller link i særskilt dokument.

 

Der afholdes samtaler tirsdag den 8. februar 2022.

 

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.

 

Tiltrædelse senest 1. april 2022

 

Region:

Region Hovedstaden

 

Jobtype:

Fast

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Arbejdsdage:

Dag

 

Ansøgningsfrist:

30-01-2022

 

Tiltrædelse:

01-04-2022

 

Arbejdssted:

Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Eva Jakobsen

Telefon: +45 20128836

 

Hjemmeside:

https://ida.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2022
Udløber
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83223716
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2022
Ansøgningsfrist
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83223716
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed