Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejde for et robust Danmark: sagsbehandler og pa for divisionschef i Beredskabsstyrelsen (Genopslag)

Beredskabsstyrelsen

Nordsjælland

Indrykket
28-06-2022

Kunne du tænker dig at arbejde helt tæt på topledelsen i en styrelse i hastig udvikling? Brænder du for at bidrage til at sikre et trygt Danmark og danskernes sikkerhed? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med et selvstændigt og udfordrende job, hvor du kan udvikle dine kompetencer og strategiske udsyn og samtidig er en del af et engageret team?

 

Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet og personlig assistent for en divisionschef i Beredskabsstyrelsen.

 

Om os

Verden er i forandring og bl.a. sikkerhedspolitiske forskydninger og klimaforandringer vil have store konsekvenser for Danmark og danskernes hverdag i de kommende år. I Beredskabsstyrelsen arbejder for, at sikre samfundets evne til at forebygge og modvirke kriser og katastrofer. Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi skal håndtere nye og mere komplekse opgaver, og hvor vi sammen med både nationale og internationale partnere, skal bidrage til at sikre et trygt og robust Danmark.

 

I Ledelsessekretariatet udgør vi en vigtig stabsfunktion for direktionen i Beredskabsstyrelsen, og er ansvarlig for ledelses- og departementsbetjening. Herudover udarbejder vi lovforslag, koordinerer opgaver på tværs, betjener samarbejdsudvalgene og varetager en række opgaver af særlig strategisk betydning. Ydermere har vi en koordinerende rolle i forhold til den tværgående kontakt med de øvrige styrelser i koncernen.

 

Arbejdet i Ledelsessekretariatet er meget omskifteligt, når det gælder opgaver, arbejdstid og tempo. Det stiller både krav om fleksibilitet til den enkelte medarbejder og til kontoret som helhed. Fleksibiliteten går begge veje, og der tages i den forbindelse hensyn til den enkelte medarbejder.

 

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job med udviklingsmuligheder, hvor du kommer helt tæt på centrale processer, og du bliver en del af et hold, hvor alle har stærke faglige profiler og et fælles ønske om at præstere bedst muligt. Det er en helt afgørende forudsætning for vores opgaveløsning, at der i høj grad er tale om en holdindsats, at vi har en god kemi og er drevet af fælles ansvarsfølelse. Sammen skaber vi rammerne for direktionens daglige virke og medvirker til udvikling af Beredskabsstyrelsen.

 

Om stillingen

Vi søger en sagsbehandlere og PA'er til Ledelsessekretariatet i Beredskabsstyrelsen. Som personlig assistent for en divisionschef, kommer du til at arbejde tæt sammen med chefer og medarbejdere i divisionen. Du vil herudover skulle indgå som sagsbehandler i Ledelsessekretariatet og løse opgaver på tværs af hele Beredskabsstyrelsen og med kontaktflader til eksterne samarbejdspartnere.

 

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Opfølgning på divisionschefens iværksatte initiativer og understøttelse af den strategiske styring i samarbejde med chefer og medarbejdere i divisionen.

 • Koordination af sager og sagsforelæggelser.

 • Planlægning, tilrettelæggelse og opsamling på møder.

 • Sparring og dialog med divisionschefen om divisionens sager.

 • Kalenderstyring, koordination af besøg, rejser mv.

 

Øvrige arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt i forhold til dine kompetencer og vil blandt andet kunne omfatte:

 • Betjening af Forsvarsministeriets departement, f.eks. koordinering af udarbejdelse af svar på udvalgsspørgsmål fra Folketinget, mv.

 • Varetagelse af opgaver i relation til Forsvarsministeriets øvrige styrelser, andre myndigheder samt de kommunale redningsberedskaber.

 

Opgaverne stiller krav til både dine skriftlige formidlingsevner, din sans for detaljen, din forståelse for at arbejde med politiske og strategiske processer, samt dine evner til at opbygge relationer på tværs af faglige og opgavemæssige skel.

Hvis du ikke allerede besidder disse kompetencer er Ledelsessekretariatet en oplagt træningsbane, hvor du kan udvikle dem.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.jur. eller lignende)

Eller:

 • Er officer i Beredskabsstyrelsen og har et uddannelsesniveau på minimum sektionslederniveau.

Eller:

 • Er officer i forsvaret og har et uddannelsesniveau på minimum kaptajnsniveau.

 

Stillingen er for officerer klassificeret som sektionsleder/kaptajn eller sektionschef/major, men det er muligt for en ambitiøs sektionsleder/kaptajn, at søge stillingen og blive ansat på en uddannelsesaftale med henblik på uddannelse til sektionschef/major. Du vil i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Tager ansvar, udviser engagement og energi i din tilgang til opgaveløsningen.

 • Har gode analytiske evner.

 • Kan håndtere et højt arbejdstempo uden at miste ro og overblik.

 • Er grundig og struktureret i din tilgang, uanset om opgaverne har rutinemæssig karakter og bidrager til den daglige drift, eller har høj aktualitet og politisk bevågenhed

 • Gode samarbejdsevner og lyst til at bidrage til den fælles opgaveløsning

 

Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring fra Beredskabsstyrelsen, Forsvarsministeriets koncern, et departement eller et andet sted i centraladministrationen.

 

Det er centralt, at du kan udvise forståelse og interesse for at indgå i en delt funktion, hvor du både er personlig assistent for divisionschefen og samtidig er sagsbehandler i kontoret.

 

Du er ambitiøs og målrettet ikke kun på egne men også Beredskabsstyrelsens vegne. Når det brænder på, har du et højt drive og en udpræget vilje til at levere. Du brænder for at udvikle Beredskabsstyrelsen og beredskabet i bred forstand.

 

Du er omhyggelig og har forståelse for vigtigheden af at have styr på detaljerne. Du besidder en god personlig fremtræden, kan lide at agere rollemodel og lægger vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen. Du trives med at arbejde med korte deadlines, og du kan agere bredt på tværs af styrelsen, ligesom du er klar til at tage ansvar for stort som småt.

 

Ansættelsesvilkår

For civile ansøgere:

Som civil ansættes og aflønnes du som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Derudover har du mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring. Hertil kommer arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

Ansøgere skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

 

Dit faste tjenestested vil være i Birkerød.

 

For militære/uniformerede ansøgere:

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4/5 som omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter/sektionsledere eller majorer/orlogskaptajner/sektionschefer.

 

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Du har som militært ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

 

Ansættelsen er betinget af, at du som militært ansat kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte chefen for Ledelsessekretariatet, Jacob Deleuran på tlf. 3094 2246.

 

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9141.

 

Ansøgningsfristen er den 7.august 2022 og samtaler forventes afholdt herefter. Stillingen er til besættelse 1.oktober 2022 eller efter nærmere aftale.

 

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis, samt andre relevante dokumenter.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Læs mere om Beredskabsstyrelsen som arbejdsplads på www.BRS.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beredskabsstyrelsen

Adresse 1
Datavej 16
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83768584
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beredskabsstyrelsen

Adresse
Datavej 16
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83768584
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed