Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ankestyrelsen søger ankechefer til socialområdet og arbejdsskadeområdet

Ankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
02-05-2024

Ankestyrelsen søger ankechefer til socialområdet og arbejdsskadeområdet

Har du erfaring med ledelse af juridiske medarbejdere og interesse for social- eller arbejdsskadeområdet? Og kan du skabe resultater i driften og gode samarbejder med vores interessenter?

 

I Ankestyrelsen har vi klare mål, og vi har travlt, men vi gør os umage, for det er vores opgave at sikre retssikkerheden for nogle af samfundets svageste borgere. Og det kan du være med til. Vi søger lige nu ankechefer til to af vores kontorer på social- og arbejdsskadeområderne.

 

I stillingen som ankechef vil du få mulighed for at videreudvikle dit lederskab og være med til at løfte en afgørende samfundsopgave. Du får en spændende og varieret hverdag med kontaktflader til både stat, kommuner og andre styrelser. Du får også mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen i en stor organisation, hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre. Sidst, men ikke mindst, får du mulighed for at sætte retning og sammen med engagerede og dygtige medarbejdere og lederkolleger at levere resultater, der gør en forskel for borgerne.

 

Kontoret Social 2

Social 2 har ansvaret for at behandle klager over kommunernes afgørelser på voksenhandicapområdet. Det er fx sager om borgerstyret personlig assistance, socialpædagogisk støtte og merudgifter. Kontoret har også ansvar for at koordinere kommunernes praksis landet over gennem blandt andet kurser, undersøgelser og principmeddelelser.

 

I kontoret er der 13 fuldmægtige, 5 konsulenter og én kontorfunktionær ud over souschefen og ankechefen.

 

Kontoret Arbejdsskade 3

Arbejdsskade 3, behandler sager inden for arbejdsskadesikringsloven. Det er sager om anerkendelse af ulykker, erhvervssygdomme samt udmåling af varigt mén og tab af erhvervsevne.

 

I kontoret er der 19 fuldmægtige, 2 konsulenter og 4 studentermedarbejdere ud over souschefen og ankechefen.

 

Ankechefernes opgaver

Som vores nye ankechef kommer du til at lede et af Ankestyrelsens sagsbehandlende kontorer. Det vil ske i tæt samspil med din souschef, og sammen vil I stå for at tilrettelægge og koordinere kontorets drift og opgaveløsning på en effektiv og sikker måde, så borgerne får hurtige og korrekte afgørelser.

 

Personaleledelse bliver en vigtig opgave for dig, idet du vil få ansvar for at skabe gode rammer for medarbejdernes trivsel og udvikling gennem tæt dialog, oplæring og faglig sparring. Fagligt bliver du garant for kvaliteten af kontorets afgørelser og mange andre opgaver.

 

Som ankechef kommer du til at tegne styrelsen udadtil på dit område i arbejdet med bidrage til korrekte afgørelser i første instans og i relevante netværk og dialogfora. Du vil desuden deltage i tværgående projekter på styrelsesniveau og bidrage til Ankestyrelsens udvikling, ligesom du vil få en vigtig opgave med at omsætte Ankestyrelsens strategiske mål til opgaver og indsatser i den daglige opgaveløsning.

 

Om dig

Som vores nye ankechef lægger vi særlig vægt på, at du:

  • har et højt juridisk fagligt niveau, der kan bringes i spil i ledelsen af kontoret

  • har erfaring med og gode evner for at skabe en sikker og effektiv drift

  • er en tillidsskabende personaleleder, der inviterer til dialog og inddragelse og som formår at skabe et udviklende læringsmiljø

  • inspirerer og motiverer medarbejderne - også når der sker forandringer i opgaverne og organisationen

  • har gode formidlingsevner og formår at oversætte strategi og mål, så retningen og forventningerne er tydelige for medarbejderne

  • har fokus på den løbende udvikling og optimering af sagsbehandlingen

  • er udadvendt og engageret i at skabe netværk og gode relationer til førsteinstanser og øvrige samarbejdspartnere.

Læs også vores uddybende kompetencegrundlag for chefer på vores hjemmeside:

Erfaring med kontorernes specifikke fagområder er en fordel, men ikke et krav.

 

Du skal derudover have en juridisk, statsvidenskabelig, økonomisk eller tilsvarende eksamen.

 

Skal du stå i spidsen for et af vores fagkontorer?

Stillingerne har ansøgningsfrist den 19. maj 2024. Søg via linket her i annoncen.

 

Har du spørgsmål? Kontakt vicedirektør for Social, Beskæftigelse og Tilsyn, Jacob Hess, 21 60 99 09 / hess@ast.dk, vicedirektør for Arbejdsskade og Børn, Carina Fogt-Nielsen, 61 89 71 56 / cafn@ast.dk, eller chef for HR, Ulla Salling, 61 89 72 22 / uspe@ast.dk.

 

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

 

Søg her

Ansøgningsfrist

19-05-2024

 

Arbejdssted

Aalborg eller København

 

Hjemmeside

https://ast.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ankestyrelsen

Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-05-2024
Udløber
19-05-2024
Kviknummer
LJA-85463539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ankestyrelsen

Praktisk information
Indrykket
02-05-2024
Ansøgningsfrist
19-05-2024
Kviknummer
LJA-85463539
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed