Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk udviklingskonsulent til strategiske opgaver

Kolding Kommune

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-10-2020

Socialforvaltningen i Kolding Kommune søger en udviklingskonsulent til staben Strategi og Kommunikation, der har særligt stærke kompetencer i forhold til at løse strategiske opgaver vedr. udvikling, planlægning, kommunikation og procesledelse. Du skal sammen med forvaltningsledelsen og dine kolleger fortsætte vores visionsdrevne udvikling af vores organisation og opgaveløsning. Med udgangspunkt i vores sociale strategi Selvværd og Sammenhæng, skal du understøtte vores fortsatte faglige og organisatoriske rejse. Du skal bidrage til at udvikle vores vision og strategi, men størstedelen af din arbejdstid skal du bruge på at understøtte forvaltningsledelsens strategiske ledelse og styring samt betjeningen af vores politiske udvalg. Derudover skal du sammen med konsulenterne i vores søsterstab Innovation og Koordination bidrage til udviklingen at vores driftsorganisations faglige, organisatoriske og kulturelle udvikling gennem facilliterende processer for ledere og medarbejdere.

Dine kompetencer:

Du har en samfundsfaglig kandidatuddannelse og har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Du har stærke analytiske kompetencer og arbejder selvstændigt med mange forskellige opgaver i samarbejde med dine kolleger fra andre stabe. Du mestrer at lede opgaver og projekter og har det fint med at referere til forskellige opgave- og projektejere. Du er en stærk formidler i skrift og tale og er i stand til at tilpasse din kommunikation strategisk til forskellige målgrupper og situationer. Du er god til at planlægge og gennemføre design- og innovationsprocesser. Du kan arbejde faciliterende, og du har lyst og evne til at bidrage til det mere langsigtede og vedholdende arbejde med at ændre værdier og kulturer i organisationen.

Selvværd og Sammenhæng i Kolding Kommune

I Kolding Kommune tilgår vi udvikling og innovation gennem vores design-tilgang, som er formuleret i kommunens vision Sammen designer vi livet. Vi har et fælles udgangspunkt for løsning af de borgernære opgaver, når vi arbejder ud fra Borgerens Centrum. I Socialforvaltningen tager vores innovation af velfærdsopgaverne på social- og handicapområdet udgangspunkt i vores strategi Selvværd og Sammenhæng. Det handler om den måde vi møder mennesker på - mennesker der har brug for vores hjælp og støtte. Måden hvorpå vi samarbejder med det enkelte menneske om at finde den gode løsning for lige præcis ham eller hende, hvordan vi bruger vores faglighed, hvilke leveregler der kendetegner vores prioriteringer og opgaveløsninger, og hvordan vi i arbejder med borgerland og fagland. Vi arbejder målrettet med at omsætte vores strategi til praksis og ønsker at systematisere den visions- og strategidrevne innovation endnu mere.

Socialforvaltningen og staben Strategi og Kommunikation

Socialforvaltningen løser Kolding Kommunes opgaver på det specialiserede socialområde. Vi leverer social service til børn, unge og voksne, der har et handicap eller er socialt udsatte. Vi er ca. 1200 ansatte, der er spredt i hele kommunen. Vi betjener to politiske udvalg Social og Sundhedsudvalget og Socialøkonomi-, Handicap og Hjælpemiddeludvalget.

Strategi og Kommunikation består af socialdirektørens sekretær og 4 konsulenter og ledes af socialdirektøren. Strategi og Kommunikations primære opgave er, at understøtte socialdirektøren og den øvrige forvaltningsledelse med betjening af de politiske udvalg og råd samt den strategiske ledelse af organisationen. Der udarbejdes analyser, planer, dagsordenpunkter, oplæg m.v. Vi facilliterer udviklingsprocesser, og vi koordinerer den strategiske kommunikation internt og eksternt. Staben arbejder tæt sammen med de tre øvrige stabe Innovation og Koordination, Digitalisering og Administration samt Økonomi og Personale. Forvaltningens stabe er placeret centralt på Nicolaiplads 6 i Kolding. Vores udviklingskonsulenter fra de forskellige stabe har base på forvaltningens 5. etage i et storrumskontor i et uformelt miljø. Du vil blive en del af et dynamisk udviklingsmiljø tæt på forvaltningsledelsen.

Ansættelsesvilkår

 • Du ansættes i stabsenheden Strategi og Kommunikation med direkte reference til Socialdirektøren.

 • Du ansættes som udviklingskonsulent i en fast stilling med i gennemsnit 37 timer pr. uge.

 • Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne for Lokal Løndannelse.

 • Ved ansættelse i stillingen skal du fremvise børneattest og straffeattest.

 • Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

 

Mere information om stillingen

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Socialdirektør Thomas Reintoft på telefonnummer 40401915

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansættelsesprocessen

 • Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2021.

 • Ansøgningsfristen er den 15. november 2020.

 • Kandidater, der skal til 1. samtale, får besked den 20. november 2020.

 • Første samtalerunde afholdes den 25. november 2020.

 • Anden samtale afholdes den 27. november 2020.

 • Personprofilanalyse kan indgå i rekrutteringen, ligesom der vil blive trukket referencer.

 • Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kolding Kommune

Adresse 1
Nicolaiplads 6
6000 Kolding
Danmark
Adresse 2
Akseltorv 1
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81274765
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kolding Kommune

Adresse
Akseltorv 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-10-2020
Ansøgningsfrist
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81274765
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed