Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk Trafik Forecaster med ansvar for CPH's flytrafik prognoser

Københavns Lufthavn (CPH)

København, Storkøbenhavn

Kastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
18-01-2022

Københavns Lufthavn (CPH) er på en vigtig rejse. Den største lufthavn i Nordeuropa skal genopbygges på vej ud af en historisk krise. Vi skal genskabe vores internationale netværk af flyruter til Danmark, Europa og interkontinentalt til gavn for millioner af passagerer, og til gavn for skandinavisk vækst i import og eksport. I en tid med fortsat stor usikkerhed, har vi brug for dig til at drive trafik forecast og prognoser.

 

Har du erfaring med at arbejde med estimater og prognoser, og er du vant til at arbejde med markedsanalyse? Så har du den profil vi leder efter til CPHs Airline Sales afdeling.

 

Trafikforecast med kort og også længere sigt

Du får ansvaret for CPHs Trafik Forecast, som er udgangspunktet for alle estimater og budgetter i lufthavnen. Dels at skabe estimater på kort sigt for CPHs passager- og cargo trafik. Og dels at skabe og ajourføre en langsigtet prognose, som vi udvikler fremtidens lufthavn efter. Rollen har meget tæt kontakt med mange forskellige interne interessenter. Vi arbejder i et meget internationalt miljø, i samarbejde med eksterne stakeholdere, flyselskaber, myndigheder og interesseorganisationer, hvor to dage aldrig er ens.

 

Dine primære ansvarsområder vil være at:

  • Skabe short term forecast for CPHs passager- og cargo trafik, på basis af input fra flyselskaber globalt og deres forventede kapacitet af ruter og frekvenser af flyafgange

  • Udvikle long term estimater med 5-10 års sigte, bl.a. på basis af makroøkonomisk udvikling, langsigtede strategier fra de væsentligste flyselskaber og forventninger til fremtidens mobilitet

  • Periodisk trafik rapportering, både internt og eksternt, om f.eks. udviklingen i sæder fra europæiske flyselskaber eller belægningsgraden for indenrigsflyvning

  • Trafik analyser og forskellige benchmark

  • Ad Hoc projekter for at hjælpe CPH med at navigere ud af Covid-19 krisen

  • Udvikling af aeronautiske ruteudviklings-modeller

  • Effektivt at kommunikere information i CPH og eksternt.

 

God forretningsforståelse med erfaring for forecasting

Du har allerede god erfaring med estimering og forecast, måske fra en analysevirksomhed eller fra en intern analysefunktion i en større virksomhed. Gerne i en industri med store eksterne usikkerheder. Alternativt har du måske erfaring med markedsanalyse, optimalt fra transport- eller turismesektoren. Det vi være en fordel hvis du har kendskab til luftfart. Du har et kommercielt mindset med en god forretningsforståelse. Du taler et skandinavisk sprog og har fortræffelige mundtlige og skriftlige engelsk kundskaber. Du har en relevant videregående økonomiuddannelse på kandidatniveau.

 

Det er et krav at have meget stærke data analytiske kompetencer, med evnen til at håndtere meget komplekse problemstillinger. Vi forestiller os at du har erfaring og ekspertise med avancerede IT-systemer og analyse værktøjer.

 

Du er en god kommunikator, der evner at strukturere masser af information, og har erfaring i at præsentere for stakeholders på topledelses-niveau

 

Som person er du proaktiv, har en team-orienteret attitude med en samarbejdende tilgang for at opnå de ønskede resultater for afdelingen og for CPH. Det er naturligt for dig at netværke for at skabe langvarige relationer. Du har en positiv og konstruktiv can-do attitude, du er ihærdig og forbliver resultatorienteret selv når du møder udfordringer og forhindringer.

 

Resultatskabende team i et meget internationalt miljø

Trafik Forecaster rollen er en del af Airline Sales & Route Development (ALS) afdelingen. Vi er ansvarlig for alle kommercielle aktiviteter med flyselskaber i CPH, hvor vi fastholder og udvikler rutenetværket for passager- og cargotrafikken. Teamet består af 7 professionelle og dedikerede kolleger. Du kommer til at rapportere til Morten Mortensen, Senior Director of Airline Sales & Route Development. Jobbet er i lufthavnen i Kastrup, Danmark.

 

Stig ombord på din nye karriere

Er du klar til at sætte kursen mod nye mål, så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 4. februar 2022. Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du ringe eller sende en mail til Morten Mortensen, telefonnummer +45-22391918, morten.mortensen@cph.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at skrive til HR Rekruttering på job@cph.dk. Søg stillingen ved at klikke på ansøg nedenfor.

 

Se mere på www.cph.dk/om-cph/job

 

Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job

 

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes.

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre medarbejdergoder, som ex gode rabatter.

 

CPH er som arbejdsplads med garanti one of a kind et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn.

 

Vi skaber værdier sammen

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen og bringer verden tættere på os alle sammen.

 

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af.

 

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med.

 

Lets travel together to a better tomorrow

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Lufthavn (CPH)

Adresse 1
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2022
Udløber
04-02-2022
Kviknummer
LJA-83244830
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Lufthavn (CPH)

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-01-2022
Ansøgningsfrist
04-02-2022
Kviknummer
LJA-83244830
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed