Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk studentermedhjælper til Team Effektiv Regulering i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-01-2019

Har du lyst til at hjælpe os i vores arbejde for at gøre det lettere og billigere at drive virksomhed? Er du i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, og har du kendskab til den danske lovgivningsproces og/eller EU's beslutningsprocedure? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Effektiv Regulering i Erhvervsstyrelsen. 

 

Team Effektiv Regulering søger dygtig student

I Team Effektiv Regulering (TER) arbejder vi for at skabe gode vilkår for dansk erhvervsliv. Det gør vi ved at sikre, at erhvervsreguleringen er effektiv. Vi koordinerer og implementerer regeringens indsats for enklere regler for erhvervslivet, og i tæt samarbejde med myndigheder og erhvervslivet arbejder vi for at fjerne unødvendige byrder. 

 

En central opgave i TER er at vurdere de administrative konsekvenser for erhvervslivet ved forslag til nye love og bekendtgørelser og at kvantificere regulering med væsentlige byrder og lettelser. Endvidere screener vi ministeriernes vurderinger af reguleringens relevans og efterlevelse af principperne for agil erhvervsrettet regulering. I teamet modtager vi alle nye erhvervsrelevante regler i høring, og vi hjælper andre ministerier med at udarbejde gode konsekvensvurderinger. Derudover sekretariatsbetjener vi Virksomhedsforum for enklere regler, som udpeger områder med byrdefuld regulering og kommer med forslag til forenklinger. 

 

Som studentermedhjælper i teamet bliver din primære opgave at bistå i udarbejdelse af høringssvar om konsekvenser for erhvervslivet og ministeriernes vurdering af principperne for agil erhvervsrettet regulering samt øvrige ad hoc opgave som for eksempel at blive inddraget i sekretariatsbetjeningen af Virksomhedsforum.  

 

Samfundsvidenskabelig og analytisk studerende med gode idéer

Vi lægger vægt på, at du:

 

  • er i gang med en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse

  • har praktisk erfaring fra andre studiejobs eller praktikophold

  • kan bidrage med nye ideer til enklere løsninger for erhvervslivet

  • kan tage ansvar for egne opgaver

  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner

  • er analytisk, systematisk og grundig

 

 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har indsigt i forvaltning og/eller i virksomhedernes administration. 

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på vores lokation på Langelinie Allé.    

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.     

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.   

 

I TER er vi pt. 22 ansatte. I Erhvervsstyrelsen tror vi på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver. Vores studentermedhjælpere spiller en vigtig rolle i vores daglige arbejde, og vi går derfor meget op i, de bliver godt integreret, fagligt såvel som socialt.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.   

 

Under overskriften Virksomheder og drift kan du læse om arbejdet for enklere regler for virksomhederne.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Din ugentlige arbejdstid bliver 15-20 timer, og vi ønsker, at ansættelsen påbegyndes hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamensperioder din uddannelse er trods alt det vigtigste.

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at klikke på Søg stilling -nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 23. januar 2019 kl. 12.

 

Vi planlægger at holde samtaler i uge 5 og 6.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

Del dette job

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
23-01-2019
Kviknummer
LJA-69468558
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-01-2019
Ansøgningsfrist
23-01-2019
Kviknummer
LJA-69468558
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse
Beliggenhed