Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk studentermedhjælper med sans for tal

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023

Har du lyst til at være med, hvor det sker, når det handler om at udvikle de økonomiske og styringsmæssige rammer for sundhedsvæsenet? Vil du styrke dit talent for at dykke ned i Excel-ark og formidle nøgletal, arbejde analytisk med data og økonomi og bidrage til spændende politiske analyser? Så grib chancen, og bliv studentermedhjælper i Danske Regioners Center for Økonomi, Sammenhæng og Aftaler.

 

Din nye arbejdsplads

Som studentermedhjælper hos os er du en værdsat kollega, og du får et spændende job, hvor du kommer til at løse opgaver inden for det økonomiske og analytiske felt. Du bliver tilknyttet to teams, som arbejder med analyser og økonomi. Du får en vigtig rolle i at levere data og analyser til udviklingen af de økonomiske og styringsmæssige rammer for regionernes opgaver særligt på sundhedsområdet.

 

Dine opgaver

Dine opgaver vil primært bestå i at:

  • understøtte den politiske interessevaretagelse med desk research, analysearbejde og formulering af budskaber

  • bidrage til at holde overblik over alle økonomiske høringer

  • indhente høringssvar fra regionerne og udarbejde samlede skriftlige svar til ministerierne

  • udarbejde nøgletal og præsentere dem på en let forståelig måde på skrift.

 

Om dig

Du er proaktiv, selvstændig, har interesse for den offentlige sektor og lyst til at arbejde analytisk med økonomi og data. Du kommer især til at bruge Excel, Word og alt efter dine kvalifikationer, SAS. 

 

Endelig lægger vi vægt på, at du:

  • er proaktiv og trives med mange forskelligartede opgaver

  • er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt

  • kan arbejde selvstændigt, systematisk og tværfagligt

  • har gode samarbejdsevner og er ansvarsbevidst.

 

Vi tilbyder

Hos os får du mulighed for at styrke dit talent for at arbejde med økonomi og data og du kommer til at være helt tæt på aktuelle politiske og økonomiske dagsordener. Vi sørger for at sætte dig godt ind i opgaverne, og de syv andre studenter i centeret tager imod dig med åbne arme. Desuden bliver du en del af et aktivt studenternetværk på tværs af Danske Regioner.

 

I Center for Økonomi, Sammenhæng og Aftaler bliver du en del af et center med 35 engagerede kolleger, der har højt humør, høj faglighed og hang til quizzer. Vi arbejder vi med økonomi og analyser på sundhedsområdet samt samarbejdet mellem hospitaler, praksissektor og kommuner. Vi står for økonomiforhandlinger med regeringen samt forhandlinger og drift af overenskomster og aftaler på praksisområdet mv.

 

Din gennemsnitlige arbejdstid er 15 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til at tilrettelægge arbejdet ud fra din undervisning og eksamen. Omvendt forventer vi også, at du har styr på at overholde deadlines på sagerne i dine to teams.

 

Danske Regioner er en arbejdsplads, hvor faglighed og saglighed ligger til grund for alt, hvad vi gør. Hos os har du arbejdsopgaver med mening og mulighed for at bidrage til løsninger på tidens største dagsordner. Kommer du med dit engagement, så leverer vi fleksible arbejdsforhold, et stærkt fællesskab med dygtige kolleger og ansvar for egne opgaver.

 

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge. Læs mere om Danske Regioner som arbejdsplads.

 

Sådan søger du

Vi holder løbende samtaler og forbeholder os retten til at ansætte før fristens udløb. Seneste frist for at søge er tirsdag den 5. december med start primo/medio januar 2024.

 

Vil du vide mere, kontakt teamleder i Team Økonomi og Prioritering, Mie Falkensten Ekdahl, mfe@regioner.dk / 2095 0875 eller teamleder i Team Data og Analyse, Valentin Egeberg, valte@regioner.dk / 2160 4421.

 

Frist:

05-12-2023

 

Afdeling:

Center for Økonomi, Sammenhæng og Aftaler

 

Kontaktperson:

Teamleder Mie Falkensten Ekdahl, mfe@regioner.dk / 2095 0875

 

Kontaktperson:

Teamleder Valentin Egeberg, valte@regioner.dk / 2160 4421

 

Arbejdssted:

Danske Regioner

 

Arbejdstid:

15 t

 

Ansættelse:

Midlertidig ansættelse

 

Ansættelse efter overenskomst:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK vedrørende ikke-tjenestemandsansatte kontorlærlinge og kontorfunktionærer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
05-12-2023
Kviknummer
LJA-85100033
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
05-12-2023
Kviknummer
LJA-85100033
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed