Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærke studentermedhjælpere til Område for Bedre Regulering i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2020

Er du i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og interesseret i at gøre det lettere at drive en ansvarlig virksomhed i Danmark? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens Område for Bedre Regulering.

 

Om stillingen

I Området for Bedre Regulering (OBR) koordinerer og udmønter vi regeringens indsats for at gøre det lettere at drive ansvarlig virksomhed i Danmark. De centrale opgaver i OBR er at vurdere de erhvervsøkonomiske konsekvenser af ny regulering og sekretariatsbetjene Erhvervslivets EU- og Regelforum, der rådgiver regeringen om, hvordan det kan blive lettere at drive virksomhed i Danmark.

 

Konkret skal du bistå arbejdet med at screene ny lovgivning med henblik på at vurdere de administrative konsekvenser for virksomhederne, vurdere hvordan lovgivningen understøtter virksomhederne i deres teknologiske udvikling, og hvordan EU-regulering implementeres mest hensigtsmæssigt i dansk lovgivning. I samarbejde med kontorets øvrige studenter og medarbejdere er du med til at sikre, at konsekvenserne ved ny erhvervsregulering bliver belyst bedst muligt.

 

Til at løfte dagsordenen for bedre regulering anvender vi både kvantitative og kvalitative metoder. Du kan læse mere om vores opgaver og metoder på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/krav-til-erhvervsrettet-regulering

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du:

  • er i gang med en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse

  • kan fordybe dig i lovtekster og er hurtig til at finde ind til kernen i komplekse problemstillinger

  • er grundig og systematisk i dit arbejde

  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner

  • har praktisk erfaring fra andre studiejobs eller praktikophold

 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har indsigt i forvaltning og/eller i virksomhedernes administration.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie Allé i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Din ugentlige arbejdstid bliver 15 timer, og vi ønsker, at ansættelsen påbegyndes slut maj/start juni. Vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamensperioder din uddannelse er trods alt det vigtigste.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen eller om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Aslak A. S. Nalepa på tlf. +45 35 29 14 20. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at klikke på Ansøg via link nederst i annoncen, eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 13. april 2020.

 

Vi planlægger at holde samtaler i uge 17

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

 

Erhvervsstyrelsens mission er i partnerskab med andre at gøre det enkelt og attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Vi arbejder bl.a. for at:

  • yde en effektiv service til erhvervslivet med fokus på brugervenlige digitale løsninger.

  • fremme vækstmulighederne i hele landet gennem erhvervsudvikling, færre byrder og fysisk planlægning.

  • styrke konkurrenceevnen gennem erhvervsregulering, der understøtter nye forretningsmodeller, og et tilsyn der modvirker misbrug og svindel.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79802539
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79802539
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed