Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærk student med registererfaring til DI

Dansk Industri, ITEK

Storkøbenhavn

Indrykket
22-11-2019

Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig. DI's enhed for økonomisk politik og analyse søger en dygtig og engageret student med interesse for analyser på registerdata.

Om os
I DIs enhed for økonomisk politik og analyse følger vi på tætteste hold konjunkturudviklingen i dansk og international økonomi samt den økonomiske politik. Derudover gennemfører vi tungere økonomiske analyser inden for eksempelvis eksport, produktivitet, konkurrenceevne, de offentlige finanser og investeringer. Vi udarbejder mange nyskabende analyser. F.eks. har vi netop udarbejdet en omfattende 2030-plan for dansk økonomi, der danner grundlag for DIs politiske interessevaretagelse og som noget nyt også indeholder et konkret mål for udledningen af CO2. Yderligere udarbejder vi også analyser på baggrund af indberetninger fra vores 11.000 medlemsvirksomheder.

Enheden består af otte konsulenter, syv studenter og en chef. Vi sidder i åbent kontormiljø i vores nye lokaler på Rådhuspladsen og har en meget uformel omgangstone, hvor dialog, udvikling og samarbejde er i højsædet. Du vil indgå i et tæt samarbejde med DI-økonomerne og flere studenter, ligesom du også vil have berøring med andre enheder i DI.

Om jobbet
Du vil have en række opgaver, som spænder bredt fra fremskaffelse af data til databehandling og analyse, herunder registerbaserede analyser med udgangspunkt i SAS, R og STATA. Du vil få større opgaver, som primært er dine egne ansvarsområder, men der vil også være en række ad hoc opgaver. Vi giver dig god vejledning og oplæring, men der er også mulighed for at få et stort ansvar for egne opgaver, herunder at skrive analyser og hjælpe med at holde oplæg. Du kommer til at indgå i de daglige faglige diskussioner med afdelingens økonomer.

Vi tilbyder en god oplæring, så du bliver i stand til at omsætte studiets teori til velfunderet analytisk økonomi i praksis. Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder mv. og er i gennemsnit 15 timer ugentligt.

Om dig
Vi forventer, at du studerer økonomi f.eks. polit, oecon eller lignende, er fagligt dygtig og har gode analytiske evner. Du skal have interesse for samfundsøkonomiske analyser og erfaring med registerdata. Du skal have et kendskab til SAS, R, STATA eller lignende fra studiet eller tidligere job og være interesseret i at lære meget mere. Du skal have lyst til at lære mere om praktiske økonomiske analyser og til at arbejde i en politisk organisation som DI.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte underdirektør Morten Granzau Nielsen på 3377 4676 eller chefkonsulent Thomas Q. Christensen på telefon 3377 3316. Du kan læse mere om DI på www.di.dk og du kan se mere, hvad vores studenter siger om at arbejde i DI her.

Send din ansøgning, CV og kopi af relevante eksamenspapirer via ansøgningslinket senest 9. december 2019. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger med post eller på mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DIs medlemmer både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Industri, ITEK

Adresse 1
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
22-11-2019
Udløber
09-12-2019
Kviknummer
LJA-77693484
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Industri, ITEK

Adresse
H.C. Andersens Boulevard 18
1553
København V
Praktisk information
Indrykket
22-11-2019
Ansøgningsfrist
09-12-2019
Kviknummer
LJA-77693484
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed