Nordsjællands Hospital

Nordsjællands Hospital,

Hillerød
08-09-2017

Analytisk stærk konsulent til Enhed for Planlægning og Analyse på Nordsjællands Hospital

Kontakt

Nordsjællands Hospital

Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2017
Udløber:
19-09-2017
Kviknummer:
LJA-49207517
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordsjællands Hospital er i gang med en spændende udviklingsproces frem mod flytningen til helt nye og nytænkte bygningsmæssige rammer i 2022. Har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, der gør os organisatorisk klar til dette? Har du lyst til at udvikle dig og bidrage ind i en opgaveportefølje, der giver mulighed for både specialisering i dybden og helhedstænkning af central betydning for hospitalets styring og videreudvikling? Så kan vi tilbyde et spændende og udfordrende job.

 

Dine opgaver

Enhed for Planlægning og Analyse er én af tre enheder i Økonomi- og Personaleafdelingen. Enheden har fokus på takst- og aktivitetsstyring, driftsmålsstyring, data og analyse, registrering og planlægningsopgaver.

 

Dine primære opgaver vil være at understøtte hospitalets styring og udvikling gennem forskelligartede data- og analyseopgaver i relation til ressourceudnyttelse, økonomi og aktivitet, herunder:

 

  • Effektiv kapacitetsudnyttelse af senge, ambulatoriekontakter og operationskapaciteten

  • Organisatorisk og styringsmæssig udvikling frem mod indflytning i Nyt Hospital Nordsjælland

  • Effektivisering og besparelse i forbindelse med hospitalets budgetprocesser

  • Datamæssig understøttelse af kvalitetstiltag i klinikken, fx øget behandling i eget hjem

  • Målopfølgning, fx af kræftpakker, udredningsret og behandlingsgaranti

  • Flow i patienternes samlede forløb internt på hospitalet og i forhold til primærsektoren

  • Implementering af regionsbeslutninger, fx flytning af aktivitet mellem hospitaler eller udmøntning af ekstra midler til særlige formål

 

 

Mange datatræk og analyser sker med udgangspunkt i Sundhedsplatformen (SP), der er implementeret på hospitalet i foråret 2017. Ibrugtagningen af SP har igangsat en gennemgribende udviklings- og omstillingsproces på hele hospitalet, som fortsætter i de kommende år. Din opgaveløsning fordrer derfor nysgerrighed i forhold til at realisere SPs mange nye data- og analysemæssige muligheder samt håndtering af systemets udfordringer.

 

Din profil

Du har en relevant akademisk eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund og har stor lyst til at arbejde med data og analyse i et komplekst opgavefelt. Du besidder gode analytiske evner og kan skabe overblik og samtidig se væsentlige detaljer på rette niveau. Du er vant til at arbejde med Excel. Du må gerne have kendskab til SAS eller anden programmering. Du kan/ er interesseret i at formidle resultatet af dit arbejde i en form, der bedst muligt møder forskellige målgruppers behov og kontekst, fx klinikere eller direktion. 

 

Du arbejder selvstændigt med drive i opgaveløsningen. Du vil trives med at arbejde tæt sammen med andre, og i samarbejdsflader på tværs af administration og Klinik og dermed forskelligartede fagligheder.  

 

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet bliver du grundigt introduceret til dine arbejdsopgaver. Samtidig har du store muligheder for selvstændigt at præge og udvikle opgaveløsningen samt for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og en humoristisk omgangstone i hverdagen. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge. 

 

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes som konsulent med løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst i regionen. Vi har til huse på matriklen i Hillerød og betjener desuden hospitalsmatriklen i Frederikssund og Sundhedshuset i Helsingør. Din arbejdstid er 37 timer om ugen.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedschef Tobias de Neergaard på telefon 29 60 41 09 eller på mailadressen tobias.de.neergaard@regionh.dk.

 

Ansøgningsfrist

Upload din ansøgning, CV senest tirsdag den 19. september 2017, kl. 12. Samtaler forventes afholdt den 25. og 26. september 2017.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Enhedschef for Kompetencecenter for Patientoplevelser

Region Hovedstaden - Center for Sundhed
Frist: 
08-03-2018

Leder til Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Frist: 
06-03-2018

Ambitiøs udbudskonsulent til Egedal Kommune

Egedal Kommune
Frist: 
08-03-2018
Lignende job
Beskæftigelsesministeriets departement
København, Storkøbenhavn
Frist:
27-02-2018
HMF Group A/S
Aarhus, Østjylland
Frist:
07-03-2018