Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærk generalist til Forsikring & Pension

Forsikring & Pension

Storkøbenhavn

Indrykket
31-01-2019

Interesserer du dig for pension og velfærdspolitik, og kan du sætte pension på dagsordenen? Kan du se, hvordan forsikringer og pensioner kan spille en endnu større rolle i vores samfund? Er du stærk på fakta og tal? Og er du god til at få ting til at ske? Så har vi jobbet!

 

Hvem er vi?

I afdelingen Velfærd og Pension er vi 13 medarbejdere, der arbejder med mange forskellige aspekter af pensions- og velfærdsområdet, fx produkt- og forbrugerregulering, syge- og ulykkesforsikring, arbejdsskade og pensionsbeskatning. Desuden arbejder vi med udvikling af forbrugerværktøjer som fx Forsikringsguiden og PensionsInfo.

 

Vores hverdag er præget af skiftende opgaver og politiske vinde, og derfor skal du befinde dig godt med at omstille dig i en fart og holde humøret højt undervejs. Vi prioriterer et godt arbejdsklima, hvor vi hjælper hinanden og bliver fagligt udfordret.

 

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads.

 

Du bliver afdelingens politiske drivkraft

Du vil komme til at deltage i mange større og mindre projekter og arbejdsopgaver, hvor du bidrager med løsninger, politiske vinkler og PA-strategier, der er bundet op på fakta. Dit arbejdsområde vil spænde bredt, men altid være i krydsfeltet mellem fakta og politik.

 

Dine første opgaver bliver at:

 

 • sætte pension på dagsordenen og tage ansvar for dine egne politikområder inden for pension og forbrugerinformation, hvor du bl.a. opbygger alliancer med andre interessenter

 • deltage i et større projekt om velfærdssamfundets udfordringer, hvor du bidrager til at skabe viden om og løsningmodeller for, hvordan branchen kan supplere den offentlige service. Du bliver også medansvarlig for vores velfærdspolitiske udvalg

 • have særligt fokus på at bidrage til analyser af tilbagetrækningsmønstre, samspillet mellem offentlige tilbagetrækningsordninger og branchens ordninger

 • bidrage til et større projekt om digital forbrugerinformation på pensionsområdet konkret skal forbrugerværktøjerne Fakta om Pension og Pensionsmåleren gentænkes.

 

 

Du har en samfundsvidenskabelig profil

Vi forestiller os, at du:

 

 • har en samfundsvidenskabelig uddannelse fx cand.scient.pol. cand.polit. el.lign.

 • har erfaring fra en interesseorganisation, offentlige myndigheder eller et pensionsselskab

 • har praktisk erfaring med den politiske proces og politisk interessevaretagelse

 • er interesseret i forsikrings- og pensionsbranchens udfordringer

 • er udadvendt og god til at netværke

 • er stærk til tal og altid tager udgangspunkt i fakta

 • tager ansvar, er idérig og selv kan rulle med bolden.

 

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte underdirektør Karina Ransby eller chefkonsulent Lotte Katrine Ravn på 41 91 90 84 eller LKR@forsikringogpension.dk.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med eksamensbevis og andre relevante bilag, så vi har den senest den 17. februar 2019. Vi forventer at holde første samtaler den 20. og 21. februar og anden runde samtaler i uge 9. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. april 2019. Vi anvender personlighedstesten Neo PI-R.

 

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen opleves som en betydelig aktør, der bidrager konstruktivt med at skabe tryghed og til at løse velfærdssamfundets udfordringer.

Del dette job

Kontakt

Forsikring & Pension

Adresse 1
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Danmark
Tlf
41919191
Praktisk information
Oprettet
31-01-2019
Udløber
17-02-2019
Kviknummer
LJA-70247431
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Analyse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsikring & Pension

Adresse
Philip Heymans Allé 1
2900
Hellerup
Danmark
Tlf 41919191
Praktisk information
Indrykket
31-01-2019
Ansøgningsfrist
17-02-2019
Kviknummer
LJA-70247431
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Analyse
Beliggenhed