Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærk fuldmægtig til Tilskudsøkonomi i Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet - Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-10-2019

Fra finanslov til budget- og regnskabsopfølgning

Du får en varieret hverdag, hvor du sammen med dine kolleger holder styr på de tilskudsmidler, som vi administrerer. Det gælder både midler fra EU's Landdistriktsprogram, EU's fælles markedsordninger og nationale midler; i alt 8,4 mia. kr. Når en landmand fx får støtte til sin nye stald, er det din opgave at have overblikket over alle de midler, der bliver givet i tilskud, og følge dem frem til den endelige udbetaling finder sted. Derudover er det din opgave at give relevant information om fremdriften under de enkelte tilskudsordninger til relevante ledere og kollegaer.

Dine kerneopgaver er:

  • sikre overblik over økonomien under EU's Landdistriktsprogram

  • være økonomiansvarlig for flere tilskudsordninger fx minivådområder og arbejder med alt fra finanslov til budget- og regnskabsopfølgning og være i dialog med kolleger fra forskellige fagområder rundt om i huset

  • analysere økonomidata på tilskudsområdet, herunder særligt forståelse af bevillingsregler og regnskabsdata

  • bidrage til diverse sager til minister og direktionen

 

Du får et inspirerende og udviklende fagligt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, gode muligheder for personlig og faglig udvikling stejl læringskurve, hvor ansvarsområder og arbejdsopgaver tildeles efter kompetencer og ansvaret løbende vokser i takt med dine kompetencer udvikles ud over det faglige prioriterer vi det tværgående samarbejde og at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Økonomiuddannet der skaber overblik og fokus på detaljerne

Du har en kandidatgrad inden for økonomi, samfundsvidenskab eller tilsvarende, er gerne nyuddannet eller har et par års relevant erfaring. Du har erfaring med eller stor lyst til at lære om tilskudsøkonomi både nationalt og i EU-regi. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med statslig budget- og bevillingsstruktur og økonomistyring.

Du gennemskuer komplekse problemstillinger og evner efterfølgende at videreformidle dem enkelt og klart, har gode analytiske kompetencer og veksler naturligt imellem detaljen og overblikket. Du mestrer ord såvel som tal på et niveau, der ligger over gennemsnittet.

Økonomi en enhed med højt til loftet og en bred faglighed

I enheden Økonomi er vi 35 handlekraftige og effektive medarbejdere, der arbejder med alt fra budgetplanlægning af styrelsens drifts- og lønbudget, regnskab til administration af hele styrelsens tilskudsøkonomi nationalt og i EU-regi. Vi arbejder i maskinrummet, hvor vi understøtter styrelsen i den daglige drift med at få alle tilskudsmidlerne ud til vores kunder. Vi stiller derfor store krav til vores medarbejdere om høj faglighed og gode samarbejdsevner.

Økonomienheden er fysisk placeret i København og Augustenborg, fordelt på 4 teams, Team Regnskab, Indkøb & IT-økonomi, Team Budget, Team Strategi og Team Tilskudsøkonomi, med hver sin teamleder og én enhedschef. Stillingen er placeret i Team Tilskudsøkonomi, som på nuværende tidspunkt består af 7 medarbejdere, der alle sidder i København.

Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet med 1.100 ansatte og afdelinger over hele landet. Styrelsen har ansvaret for ministeriets landbrugspolitik, hvor hovedopgaven er at administrere cirka ni milliarder kroner årligt i tilskud til landbruget samt forskning/udvikling, der fremmer vækst og grøn omstilling i landbrugserhvervene.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat med tjenestested i Økonomienhedens afdeling i København.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tilskudsøkonomichef Julie Rønnebæk Kongsbak på tlf. 51 16 55 16 eller jurkon@lbst.dk.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 11. november 2019.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Departementet

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1730 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
11-11-2019
Kviknummer
LJA-76894952
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Departementet

Adresse
Nyropsgade 30
1730
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-10-2019
Ansøgningsfrist
11-11-2019
Kviknummer
LJA-76894952
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed