Gem annonce

Analytisk stærk Business Insights Partner

Danske Spil

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2022

Har du talent for at løse komplekse analytiske problemstillinger, ønsker du at arbejde med store datamængder, og motiveres du af muligheden for at bidrage til udviklingen af Danske Spil? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, BI & Analytics, som Business Insights Partner.

 

Danske Spil er markedsledende i Danmark på både lotterier, sportsspil og casinospil. Danske Spil er ejet af den danske stat (80 pct.) samt DGI og DIF, og hele overskuddet fra Danske Spil går til idræts-, kultur- og foreningslivet i Danmark og til den danske stat. Samtidig er Danske Spil i hård konkurrence med meget store udenlandske spil- og underholdningsvirksomheder.

 

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

 

Det kræver høj kvalitet og høje ambitioner i forhold til at udvikle forretningen samt en analytisk og datadrevet tilgang til produkter, kunder og innovation.

 

Afdelingen og hvad vi søger

BI & Analytics er en afdeling med 23 kollegaer, forankret under Danske Spils CFO. Afdelingen har bl.a. til opgave at understøtte den datadrevet udvikling af Danske Spils produkter og kanaler, med fokus på både indtjening og ansvarlighed. Du vil blive en del af et lille team, Analytics, der bl.a. driver centrale analyser og skaber et solidt fagligt fundament for de beslutninger, der skal sikre fortsat positiv udvikling i hele Danske Spils koncern.

 

Teamets opgavepalette spænder bredt over forretningsanalyser, udvikling af nye data, businesscase input, rapportering på centrale KPIer og at bibringe forretningsindsigt til resten af afdelingen altid med kunden i centrum. Vi kan derfor tilbyde et miljø med brede muligheder for at anvende og udvikle dine kompetencer, og hvor flere forskellige ansøgerprofiler kan være relevante.

 

Du kommer til at arbejde med store datamængde af høj kvalitet. Det meste data vil være tilrettelagt og let tilgængeligt via datakuber. Din opgave er derfor at omsætte den megen data til konkrete indsiger og anbefaling, som efterfølgende skal kommunikeres letforståeligt til eksempelvis en produkt- eller marketingafdeling. Du skal derfor være glad for tal, data og statistik og trives med at fordybe dig i det komplekse. Du skal have en god forretningsforståelse og hurtigt opbygge et godt kendskab til alle vores produkter. Du skal have fingeren på pulsen ift. hvad der sker i resten af vores forretning, så du kan bidrage med de mest relevante indsigter og anbefalinger. Samtidig skal du kunne lide at præsentere og være god til at skabe relationer i forretningen.

 

Det vil være en fordel, hvis du har nogle års erfaring, fx fra konsulentbranchen eller lignende stillinger, men dygtige nyuddannede vil også komme i betragtning. Konkret opgaveportefølje, ansvar og forventninger afstemmes med den enkeltes kvalifikationer.

 

Det afgørende er, at du motiveres af at nytænke, indgår positivt i relationer med andre og sætter pris på muligheden for en stejl læringskurve. Derudover lægger vi konkret vægt på, at du:

  • Har en relevant kandidatgrad.

  • Har erfaring i at arbejde med større datamængder.

  • Er tal- og metodestærk og gerne vil udvikle disse kompetencer yderligere.

  • Har lyst til at opbygge gode relationer på tværs af Danske Spils koncern, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med forskellige fagligheder.

  • Kan sætte dig hurtigt ind i nyt komplekst stof og kan formidle det væsentlige både mundtligt og skriftligt på en forståelig og konkret måde.

  • Kan arbejde struktureret, analytisk og er god til at følge op på deadlines.

  • Har som minimum erfaring med at anvende Excel og Powerpoint på højt niveau og gerne erfaring med Power BI, SQL, Python eller Alteryx.

 

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på Søg stillingen. Send din ansøgning, så vi har den senest med udgangen af den 23. januar 2022. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte BI & Analytics chef, Frederik Nordentoft, på FRNO@danskespil.dk eller tlf. 31 15 63 19. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Majbritt Storm, på 30 93 12 88.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
23-01-2022
Kviknummer
LJA-83190996
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Spil

Adresse
Korsdalsvej 135
2605
Brøndby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2022
Ansøgningsfrist
23-01-2022
Kviknummer
LJA-83190996
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi
Beliggenhed
Gem annonce