Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk datahaj (fuldmægtig, special- eller chefkonsulent) til Byggeri København

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2023

København er i en rivende udvikling og byens vækst betyder, at der i de kommende år skal opføres velfærdsbyggeri i et stort omfang. Du vil komme til at være med til den økonomiske porteføljestyring af vores knap 200 projekter og understøtte præcise prognoser af vores årlige omsætning på ca. 2 mia. kr. Det bliver spændende!

 

Om stillingen

Økonomistyring og databehandling er omdrejningspunktet i stillingen vi søger en analytisk tænkende datahaj, der fra et økonomisk porteføljestyringsperspektiv bl.a. skal:

 • videreudvikle Byggeri Københavns økonomiske porteføljestyring

 • bruge Power BI, SAP og Excel mv. til at analysere og videreformidle viden om vores portefølje af byggeprojekter

 • udvikle værktøjer og strategier til controlling af projekter på porteføljeniveau

 • gennemføre ad hoc dataindsamling og analyseopgaver på økonomiområdet og medvirke til økonomistyringen på porteføljeniveau for hele Byggeri København

 • i samarbejde med dine kollegaer løbende arbejde med vores portefølje på tværs og medvirke til løbende professionalisering og forbedring af vores økonomistyringsværktøjer

 • udarbejde arbejdsgange og retningslinjer for styring på projektniveau, der skal understøtte ensrettet og høj kvalitet

 

Om os

Vi er ca. 110 medarbejdere, som er ansvarlige for ca. 200 igangværende byggeprojekter. Du bliver en del af Økonomi, hvor vi er 12 medarbejdere. Du vil få en samarbejdsflade med de øvrige stabsfunktioner, byggeprojektledere og Byggeri Københavns ledelsesgruppe.

 

Om dig

Du har stor interesse for økonomistyring, et udtalt styringsgen og lyst til at sætte din viden og evner i spil for Byggeri København. Du kommer til at arbejde med SAP, Excel og Power BI og skal medvirke til styringen af en af Danmarks største porteføljer af byggeprojekter.

 

Vi forventer, at du har en økonomisk samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau som cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • arbejder struktureret og kan bevare overblikket over mange opgaver

 • har øje for detaljen og med grundighed sikrer dig, at tallene altid stemmer

 • brænder for at forbedre den daglige opgaveløsning, så den bliver effektiv, fjerner unødvendig administration og minimerer fejlkilder

 • kan indgå i et konstruktivt samarbejde med økonomi-kollegaer og byggeprojektledere mv.

 • har gåpåmod og sætter pris på faglig udfordring og udvikling

 

Dine konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset din profil. Du kan enten være nyuddannet med stort drive og lyst til styring, eller du kan være erfaren og sætte dine kompetencer i spil til videreudvikling af vores porteføljestyring. Vi har store ambitioner for vores styring, og uanset din baggrund og erfaring vil du få mulighed for at vokse fagligt og sætte dit præg på Københavns udvikling.

 

Vi tilbyder

Et spændende arbejde med stor mulighed for selvstændigt ansvar. Vi lægger vægt på din udvikling - både formel kompetenceudvikling gennem kurser mv. og uformelt gennem udvikling af og med dine arbejdsopgaver.

 

Ansættelse vil - afhængig af erfaring - være som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst og efter forhandling med den faglige organisation.

 

Stillingen er på fuld tid og med mulighed for både fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og for hjemmearbejde.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023. Har du spørgsmål, kan du kontakte økonomichef Frej Leilund på 5162 5966 eller teamkoordinator Daniel Mekonnen på 2939 8703.

 

Husk både at motivere i din ansøgning hvorfor du gerne vil arbejde i Økonomi i Byggeri København og at vedhæfte eksamensbeviser fra både bachelor- og kandidatdel af dit studie.

 

Søg via linket senest søndag den 18. juni. 2023

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
18-06-2023
Kviknummer
LJA-84805069
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-05-2023
Ansøgningsfrist
18-06-2023
Kviknummer
LJA-84805069
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed