Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysestudent til DM

DM

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2022

Er du talbegejstret, analytisk stærk og har interesse for arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitiske forhold? Analyser, statistik, undersøgelser og samfundsøkonomiske beregninger er en vigtig del af Dansk Magisterforenings politiske interessevaretagelse, pressearbejde og interne udvikling. Derfor søger vi nu en engagerede studerende til at styrke DMs analyseteam.

 

Dine vigtigste arbejdsområder:

  • Udarbejdelse af mindre spørgeskemaundersøgelser

  • Udarbejdelse af generelle analyser af uddannelses- og arbejdsmarkedspolitik, herunder registeranalyser via Danmarks Statistiks forskeradgang

  • Udarbejdelse af analyser til brug i internt strategiarbejde

  • Skriftlig formidling af analyseresultater i et klart forståeligt sprog.

 

Dine kompetencer

Du læser sandsynligvis cand.polit., cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse og er især interesseret i at arbejde med tal og økonomiske analyser. Du er optaget af, hvad de kvantitative data siger om udviklingen på arbejdsmarkedet - og hvis du har flair for at finde de politiske budskaber, der gemmer sig i tallene, er det en absolut fordel.

 

Du er grundig, struktureret og vedholdende i dit arbejde. Du er sprogligt stærk og dygtig til at skrive klart og enkelt.

 

Vores primære arbejdsredskaber er Excel og R. Du behøver ikke allerede at være ekspert, men du skal have lyst til at arbejde med dem.

 

Vi tilbyder

I DM kommer du til at indgå i et dynamisk analyseteam i en organisation i bevægelse og med medlemsvækst. Jobbet vil give dig faglig udfordring, og du vil få rig lejlighed til at sætte dine akademiske kompetencer i spil i et inspirerende arbejdsmiljø.

 

Organisatorisk er stillingen placeret i analyseteamet med reference til kommunikations- og marketingchef. DM holder til på Frederiksberg.

 

Stillingen er på 15 timer om ugen, men arbejdstiden kan planlægges så det passer med dit studie. Vi har gode løn- og ansættelsesvilkår efter interne overenskomst. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er under uddannelse.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte analysekonsulent Martin Ærbo Vesterbæk på telefon 38 15 66 09 / 29 11 46 08 eller mvm@dm.dk

 

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 25. januar 2022.

 

Du kan kun ansøge online via dette link.

 

Vi forventer at holde samtaler i slutningen af uge 4.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DM

Adresse 1
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
13-01-2022
Udløber
25-01-2022
Kviknummer
LJA-83223174
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DM

Adresse
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2022
Ansøgningsfrist
25-01-2022
Kviknummer
LJA-83223174
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed