Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysekonsulent til Dansk Sygeplejeråd - vikariat

Dansk Sygeplejeråd

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020

Dansk Sygeplejeråds afdeling for politik og analyse søger en analysekonsulent, der kan levere solide tal og analyser, der kan bidrage til at sætte politiske dagsordener for 78.000 sygeplejersker.

Sygeplejersker tæller næsten halvdelen af sygehuspersonalet og udfylder en central rolle i kommunerne. Derfor har sygeplejerskerne stor betydning for danskernes sundhedssikkerhed. Det har covid-19 understreget. Sygeplejerskerne er en af de faggrupper, som folk har størst tillid til men selvom de fleste kender en sygeplejerske, kender de færreste til moderne sygepleje. Derfor er det en central opgave for Dansk Sygeplejeråd at styrke forståelsen for og kendskabet til vores fag.

Om Politik og analyse

Politik og analyse er en stabsafdeling, der blandt andet arbejder med data, sagsfremstilling, rådgivning, politiske udspil, præsentationer og mødeforberedelse for Dansk Sygeplejeråds formandskab og direktion. Afdelingen har en chef, en student og syv konsulenter, hvoraf de tre arbejder med dokumentation og analyse.

Dine ansvarsområder

Som analysekonsulent bidrager du til afdelingens hovedopgave med at tilrettelægge en modtagerorienteret politisk betjening og interessevaretagelse for formandskabet. Dansk Sygeplejeråds analyser nyder stor anerkendelse, og du og dine kollegaer er ansvarlige for, at vi holder den høje standard og løbende udvikler vores betjening. Sideløbende med at kvalitetssikre eksterne analyser, får du især ansvar for at:

  • Gennemføre registeranalyser og spørgeskemaundersøgelser om medlemmernes arbejdsvilkår, som kan oversættes til politiske løsninger.

  • Samarbejde med dine kollegaer i professionsafdelingen og presseafdelingen om at udarbejde analyser og afsætte dem til medierne.

  • Udarbejde interne analyser af medlemsudviklingen og effektmålinger af medlemskampagner.

  • Bidrage til præsentationer og anden mødeforberedelse til brug for formandskabets arbejde

 

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job i en politisk organisation, men det er ikke et krav. Du repræsenterer vores værdier om mod, nytænkning, fællesskab og arbejdsglæde. Du er samarbejdende og opsøgende og tager ansvar både for din egen udvikling og afdelingens videreudvikling. Derudover forventer vi, at du:

  • Har stærke analytiske evner og er dygtig til at arbejde med databehandling

  • Er interesseret i sundhedspolitik og sygeplejerskers arbejdsmarkedsforhold

  • Har erfaring med Excel og mod på at behandle data i SPSS, SAS og SurveyXact

  • Er vant til at omsætte data til klare budskaber og kan skrive et letforståeligt notat

 

Vi tilbyder dig

I Dansk Sygeplejeråd kan du gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv med din indsats. Du får frihed til at planlægge opgaver og analyser. Til tider er tempoet højt, fordi du skal bidrage med tal og analyser til en aktuel politisk debat. Men du står ikke alene. Vi hjælper hinanden fra ide over analyse til kommunikation i tæt samarbejde med andre afdelinger. Derudover har vi det hyggeligt sammen, der er gode ansættelsesvilkår og et arbejdssted centralt beliggende i København.

Løn- og ansættelsesforhold aftales i henhold til intern overenskomst.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest den 7. august 2020 kl. 9.00 via linket forneden. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Henrik Keinicke på 2320 7915 eller analysekonsulent Simon Martin Hansen på 4695 4122 i uge 27, 30 og 31.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Sygeplejeråd

Adresse 1
Sankt Annæ Plads 30
1250 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80543147
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Sygeplejeråd

Adresse
Sankt Annæ Plads 30
1250
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-06-2020
Ansøgningsfrist
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80543147
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed