Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysekonsulent

Faxe Kommune

Faxe, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
27-05-2022

Er analyser, udvikling af ledelsesinformationssystem samt formidling af HR data til understøttelse af kommunens ledere det område du gerne vil arbejde med, så har vi drømmejobbet for dig

I Faxe Kommune ønsker vi at give vores organisation de bedste forudsætninger for at kunne tage beslutninger, der reelt skaber udvikling og værdi og derigennem sikre den bedst mulige service til vores borgere. Hvis du har flair for analyser, opbygning af systemer og har lyst til at være en del af et team, med højt til loftet, uforligneligt humør samt en can do mentalitet, så er det dig vi mangler.

Lidt om os

Stillingen er placeret i HR & Løn Afdelingen, som organisatorisk er forankret i Stab for Organisation & HR, som foruden os består af Direktionssekretariatet. Staben er karakteriseret ved en høj grad af fokus på, hvordan vi skaber en fleksibel arbejdsplads og hvordan det kan spille sammen med vores samarbejde både internt, men særligt også med den øvrige organisation.

HR & Løn Afdelingen leverer en bred vifte af ydelser og services, bl.a. løn, personalejura, og for HR-udviklingsteamet, som du bliver en del af, bl.a. ledelses- og organisationsudvikling, internuddannelse, MED- og arbejdsmiljø, støtte ved rekruttering samt oplæg til beslutninger i Chefforum og Direktion. Vi samarbejder i afdelingen på tværs af opgaver og faggrænser. HRs fornemmeste opgave er at understøtte og supportere organisationen på en smidig og løsningsorienteret facon.

Om stillingen

På nuværende tidspunkt er nedbringelse af sygefravær en topprioritet, hvor retvisende sygefraværsstatistik er et af de afgørende værktøjer HR leverer. I den forbindelse vil du få ansvaret for at sikre at data er valide, udarbejde rapporter og digitale værktøjer til kommunens ledere samt udarbejde sagsfremstillinger til relevante udvalg.

I Faxe Kommune anvender vi Targit som ledelsesinformationssystem. Foruden Excel vil det være dit primære værktøj til udførelsen af dine opgaver. En stor del af brugen af Targit løses i samarbejde med medarbejdere fra IT og Økonomi, men det vil være dig, der samler trådene og driver processerne fremad.

Udover at nedbringe sygefraværet har vi et særligt fokus på at få udviklet vores muligheder for, at sammenkøre data f.eks. personaleomsætning op imod sygefraværet. Denne udviklingsopgave vil være en del af din opgaveportefølje. Derudover vil der løbende være behov for at udarbejde vejledninger og undervisningsvideoer og i enkelte tilfælde også stå for undervisning af vores ledere.

For at varetage stillingen er det vigtigt, at du:

  • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau f.eks. inden for det samfundsvidenskabelige felt.
  • Er analytisk stærk og har faglig og praktisk erfaring med omsætning af data til konkret information på en pædagogisk måde erfaring med HR-data er en fordel
  • Har erfaring med validering af data
  • Er superbruger i Excel og har erfaring med et ledelsesinformationssystem meget gerne Targit.
  • Både kan samarbejde i teamet, på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere men også formår at arbejde selvstændigt.
  • Har solide IT-kompetencer herunder grundlæggende forståelse for opbygning af systemer samt opsætning af servere.
  • Har evnen til at tilegne sig læring og omsætte det til praksis på kort tid.

Rekrutteringsprocessen kort

Der afholdes 1. og 2. samtale i processen. Går du videre til 2. samtale vil du blive bedt om at udfylde en personlighedstest (Human Developer). Feedback på testresultat gives op til 2. samtale. Der vil blive indhentet referencer i forbindelse med 2. samtale.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist 15. juni 2022. Der vil blive afholdt 1. ansættelsessamtale den 21. juni 2022. 2. ansættelsessamtale gennemføres 28. juni 2022.

Vilkår:

Tiltrædelse 1. august 2022.

Stillingen er på fuld tid, med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Få mere information om Faxe Kommune på vores hjemmeside: www.faxekommune.dk eller kontakt afdelingsleder Jonas Hansen på telefon 24849354.

Om jobbet

Stillingsbetegnelse

Analysekonsulent

Afdeling

HR & Løn

Ugentlig arbejdstid

Fuldtid

Ansættelsesvilkår

Fastansættelse

Ansøgningsfrist

15-06-2022

Ansættelsessamtaler

1. samtale forventes afholdt 21. juni og 2. samtale d. 28. juni 2022

Kategori

HR, Projektledelse, Administration og Sagsbehandling

Kontakt

Jonas Hansen

Afdelingsleder

56 20 37 86

24 84 93 54

Virksomhedsprofil

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Faxe Kommune

Adresse 1
Frederiksgade 9
4690 Haslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2022
Udløber
15-06-2022
Kviknummer
LJA-83659887
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Faxe Kommune

Adresse
Frederiksgade 9
4690
Haslev
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2022
Ansøgningsfrist
15-06-2022
Kviknummer
LJA-83659887
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed