Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse studerende til årtiers velfærdsprojekt

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Indrykket
08-02-2019
Vil du være med til at forme fremtidens hospital? Nyt Hospital Nordsjælland søger ambitiøse studerende, der har mod på at udfordre fremtiden og sætte internationale standarder
JOBBET
Vil du være med til at designe, beregne og skabe et nyt hospital samt blive en del af et enestående projekt? Og er du villig til at bruge 15-20 timer om ugen på at udfordre dig selv, projektet og sundhedssektoren? Så er det måske dig vi søger.

Vi forventer, at du, alt efter uddannelse og kompetencer, har mod og lyst til at prøve kræfter med:
  • Forberedelse af større analyser
  • Samle facts og benchmarks
  • Udarbejdelse af rapporter
  • Udarbejde udkast til præsentationer
  • Planlægge og deltage i analyseopgaver, events mv.
  • Planlægge events, dække op til møder og andre praktiske opgaver
HVEM ER DU?


Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse eller en uddannelse indenfor design, og har stiftet bekendtskab med analyser med fokus på både kvantitative og kvalitative data. Du har en skarp pen, og evner at tage store mængder kompleks information og præsentere det kort og skarpt. Hvis du har grafiske kompetencer og kendskab til digitale designværktøjer, vil det være en fordel. Du har nemt ved at håndtere pressede situationer, som kan forekomme i et mega projekt som dette.


Du kommer til at indgå i et uformelt projektmiljø, hvor vi gerne vil tage os godt af vores studerende, og sørge for at rygsækken fyldes op, inden du skal videre på din færd. Du kommer til at arbejde på tværs af fagligheder, og bliver samtidig en del af et team af studerende, der hjælper hinanden og har det sjovt.

PROJEKTET
Projekt- og innovationsorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland er organiseret under Nordsjællands Hospital, hvor vi også har vores projektkontor. Vi er en dynamisk organisation på ca. 30-35 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi deler en fælles vision om, at den bedste løsning er skabt intelligent og ambitiøst.

Vi er netop ved at vælge den hovedentreprenør, der skal stå for byggeriet af det nye hospital i Nordsjælland. Fire entreprenører er blevet prækvalificeret, og når udbuddet er slut til maj, ser vi i samarbejde med den udvalgte entreprenør nærmere på tidsplanen for byggeriets udførelse. Det nye hospital afløser de tre hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, der nedlægges. Anlægsrammen er 4,5 mia. kr.

Før dørene kan slås op til det nye hospital, har projektet været igennem en omfattende planlægningsopgave og står nu over for en intensiv byggeperiode. Centralt gennem hele processen vil projektorganisationen have ansvar for fremdrift, budget, udvikling, tidsplan mv. samt drive dialogen med samarbejdspartnere, interessenter og offentligheden.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital på gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services. Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage hele tiden og i alle sammenhænge.LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Vi opfordrer alle til at søge stillingen - uanset etnicitet, køn og alder.
Vil du vide mere, kan du kontakte økonomichef Søren Sünksen på tlf. 51407864 eller mail. soeren.suenksen@regionh.dk.


Er det dig, vi søger, så send os en ansøgning, C.V. og evt. beviser. Send ansøgningen til os via linket hurtigst muligt og senest d. 20. februar 2018. Ansættelse hurtigst muligt.Læs meget mere om projektet på vores digitale platforme her:


LinkedIn / Twitter / Web / Facebook

Del dette job

Kontakt

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Adresse 1
Dyrehavevej 29
3400 Hillerød
Danmark
Tlf
21544424
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
51407864
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522138
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Adresse
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf 21544424
Praktisk information
Indrykket
08-02-2019
Ansøgningsfrist
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522138
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed