Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse og fagligt stærke jurister til Koncern Jura i Miljø- og Fødevareministeriets departement

Miljø- og Fødevareministeriet, Departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-08-2019

Vil du arbejde i et af Slotsholmens bedste juridiske kontorer i et dynamisk, politisk og udviklingsorienteret miljø? Vi søger tre fagligt velfunderede og ambitiøse jurister til at indgå i vores arbejde som "husadvokat" med ansvar for den juridiske betjening af minister, direktion og ledelse. 

 

Om kontoret

I samarbejde med resten af departementet og ministeriets styrelser, har vi i kontoret ansvaret for, at ministeriets lovområde fremstår med enkle, effektive og tidssvarende regler.

 

Vi har i Koncern Jura det overordnede ansvar for ministeriets regelproduktion. Vi koordinerer og kvalitetssikrer ministeriets lovprogram og rådgiver om lovgivningsproceduren i Folketinget. Vi bidrager til at ministeriets juridiske rådgivning og ydelser er af høj kvalitet.

 

EU-ret er et væsentligt arbejdsområde for Koncern Jura. Kontoret varetager bl.a. Miljø- og Fødevareministeriets rolle som fast medlem af Juridisk Specialudvalg, der rådgiver regeringen om EU-retlige spørgsmål.

 

Vores forventninger til dig

Du motiveres af at arbejde i et ambitiøst juridisk miljø og ser dig selv i følgende udsagn:

 

1.Stærke juridiske kompetencer. Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger.

2.Ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du laver. Det vil vi nemlig. Derfor er du også struktureret med styr på dine opgaver og processer. Det gør, at du yder juridisk bistand af høj kvalitet, der skaber merværdi for dem, vi rådgiver.

3.Politisk tæft. Vi forestiller os, at du hurtigt kan få et overblik over vores organisation og interessenter, og har et godt blik for den politiske dagsorden.

4.Gode samarbejdsevner. Ingen ved alt. Du ved, at man bliver bedre i et samarbejde. Derfor er du opsøgende, god til at lytte og inddrage samarbejdsparter.

5.God kommunikator. Du har en veludviklet situationsfornemmelse, god gennemslagskraft og kan kommunikere klart i skrift og tale. Du er en kompetent forhandler og kan drive processer både internt og eksternt.

6.God kollega. Du vil gerne være med på holdet i et kontor med et godt kollegaskab. Du har lyst og overskud til at hjælpe, og give feedback.

 

Hvad kommer du især til at arbejde med?

Du vil få et stort selvstændigt ansvar for en bred opgaveportefølje. Du får egne sagsområder og bliver juridisk sparingspartner for et eller flere af departementets kontorer eller ministeriets styrelser. Du får også en bred kontaktflade til eksterne samarbejdspartnere.

 

Du bliver del af et engageret og velfungerende arbejdsmiljø i et kontor med 20 jurister og 5 stud. jur., hvor vi sammen bidrager til løsning af komplekse juridisk opgaver.

 

Dit arbejde bliver udfordrende og udviklende med fokus på juridisk bistand, der skaber merværdi. Din arbejdsdag kan være omskiftelig i opgave og karakter. Vi kender ikke altid dagen før, den er omme. Du kommer til at arbejde både med hurtige deadlines, og til at arbejde med den langsigtede udvikling i opgaverne. Selv om vi kan have travle arbejdsdage prioriterer vi også strategiudvikling og relationer i kontoret.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

 

Stillingerne er på fuld tid (37 timer ugentligt). Du ansættes som enten fuldmægtig (i en fast stilling eller i et barselsvikariat på foreløbigt 10 måneder med mulighed for evt. forlængelse) eller specialkonsulent (i en fast stilling) afhængig af erfaringsgrundlag. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg alt efter kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er i departementet, Slotsholmsgade 12.

 

Vil du vide mere

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, så ring til kontorchef Paolo Perotti på tlf. 25 12 52 46. Se også vores website på www.mfvm.dk.  

 

Sådan søger du

Du søger en eller flere af stillingerne online ved at sende din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (eksamensbevis fra både bachelor og kandidat) samt eventuelle referencer senest mandag den 2. september 2019.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36 eller 37 med henblik på tiltrædelse 1. november 2019, og ellers snarest muligt efter nærmere aftale.

 

Der vil skulle løses en faglig case i forbindelse med ansættelsessamtalen.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

  

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge. 

Del dette job

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Departement

Adresse 1
Slotsholmsgade 12
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-08-2019
Udløber
02-09-2019
Kviknummer
LJA-74821181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Politik og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet, Departement

Adresse
Slotsholmsgade 12
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-08-2019
Ansøgningsfrist
02-09-2019
Kviknummer
LJA-74821181
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Politik og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed