Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse og fagligt dygtige medarbejdere søges til Koncernregnskab i Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2021

Vil du arbejde for en styrkelse af Skatteministeriets regnskaber, herunder eksempelvis statens indtægtsregnskab, og har du samtidig mod på at skrive solide beslutningsoplæg og styre komplicerede processer? Så er du måske vores nye medarbejder i Koncernregnskab i Skatteministeriets departement.

Styring og tilsyn med koncernens regnskaber

Du bliver en del af Koncernregnskab, som har ansvaret for at koordinere og styre sager i relation til ministeriets regnskaber, som ud over en række driftsregnskaber også omfatter statens indtægtsregnskab. Vi har nu ledige stillinger til besættelse.

Du vil få mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af opgaver, herunder bl.a.:

  • koordinering og styring af processer i forhold til bl.a. årsrapporter for ministeriets styrelser og godkendelse af regnskaber,

  • udarbejdelse af årsregnskab for statens indtægter,

  • føre tilsyn med koncernens styrelser,

  • udarbejde beslutningsoplæg mv. til departementschef og minister,

  • udviklingsopgaver som fx systemimplementering samt løbende styrkelse af ledelsesrapportering, risikostyring og forretningsgange for bl.a. regnskabsaflæggelse.

 

Arbejdet gennemføres i tæt dialog og samarbejde med øvrige kontorer i departementet, koncernens styrelser, Finansministeriet og Rigsrevisionen.

Du kan forvente en travl og omskiftelig hverdag i et lille dynamisk kontor med en bred vifte af opgaver, der kræver tæt koordinering på tværs af Skatteministeriet. Vi kan tilbyde dig et solidt fagligt miljø med en stejl læringskurve, der kan udgøre et stærkt fundament for din videre karriere.

Stærke formidlingsevner og god talforståelse

Du har et par års relevant erfaring fra en politisk ledet organisation, men kan også være nyuddannet. Du kan have erfaring med arbejde med styring, tilsyn eller statslige regnskaber, men mest væsentligt er det dog, at du har lyst til at finde løsninger på regnskabsrelaterede problemstillinger og arbejde for en styrkelse af ministeriets tilsyn på området.

Du har en lang videregående uddannelse som fx cand.merc. eller cand.polit. Du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og en god talforståelse. Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne og evner samtidig at skabe gode relationer og indgå i konstruktivt samarbejde med både kollegaer og andre faggrupper. Du har blik for detaljen og bruger det til at finde løsninger, der virker.

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 27. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aleksander Stii på telefonnummer 2029 8535.

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2021
Udløber
27-05-2021
Kviknummer
LJA-82066264
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-05-2021
Ansøgningsfrist
27-05-2021
Kviknummer
LJA-82066264
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed