Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse medarbejdere søges til økonomiopgaver vedrørende uddannelses- og forskningsinstitutioner

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-12-2021

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

 

Økonomistyring og formidling

Kontoret for Institutionsøkonomi i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen varetager økonomiforvaltningen for statens bevillinger til driftsudgifterne på uddannelses- og forskningsinstitutionerne. Vi er 18 medarbejdere, der udarbejder prognoser og budgetter, udvikler og vedligeholder tilskudsmodeller, analyserer regnskaber og meget mere der vedrører økonomien på universiteter, professionshøjskoler, erhvervsakademier m.fl.

 

Vi søger to medarbejdere til teamet, der arbejder med finanslovsbudgetter og tilskudsmodeller. Teamet består af 6 faste medarbejdere og 2-3 studenter og arbejder med modelbaserede tilskud til uddannelsesinstitutionerne, herunder prognoser og budgetter til finansloven. Teamet står for budgettering og tilskudsberegning på i alt ca. 25 mia. kr. årligt og udgør således en central funktion i forhold til at sikre en effektiv økonomistyring både i Uddannelses- og Forskningsministeriet og i uddannelsessektoren.

 

Teamets opgaver spænder fra design af datamodeller over prognoseberegninger pba. store datamængder til formidling af tilskudsmodeller til både de videregående uddannelsesinstitutioner og til regeringen og Folketinget. Hovedopgaverne i teamet er:

  • Udarbejdelse af prognoser og budgetter til finansloven

  • Tilrettelæggelse af dataindhentning og beregninger

  • Udvikling af intern og ekstern rapportering

  • Formidling af tilskudsberegninger og tilskudsmodellers m.m.

 

Der vil I begge stillinger indgå både databehandling, økonomiberegninger og formidlingsopgaver. Hvis du er nyuddannet, vil der være gode muligheder for oplæring. For den erfarne medarbejder vil stillingen indebære tværgående koordinationsopgaver internt i ministeriet og eksternt i forhold til uddannelse- og forskningsinstitutionerne.

 

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du:

  • Er cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller lignende

  • Interesserer dig for samfundsøkonomiske forhold, herunder uddannelsesområdet

  • Har en høj faglighed og stærke analytiske kompetencer

  • Kan formidle komplicerede problemstillinger på en letforståelig måde

  • Er systematisk, resultatorienteret og ansvarlig

  • Har gode samarbejdsevner og et godt humør

 

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med det statslige budget- og bevillingssystem og finanslovsarbejde og/eller data på uddannelses- og forskningsområdet.

 

En ambitiøs og social arbejdsplads 

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Nicolai Ebsen på e-mail nieb@ufm.dk eller telefonnummer 7231 7844.

 

Søg stillingen

Klik på knappen søg stillingen eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 16. januar 2022.

 

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 3 og anden samtalerunde i uge 4. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. 

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

 

Ansøgningsfrist:

16-01-2022

 

Arbejdssted:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø

 

Hjemmeside:

www.ufm.dk

 

Kontakt os:

Nicolai Ebsen

Kontorchef

7231 7844

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Adresse 1
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Haraldsgade 53
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83132098
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Adresse
Haraldsgade 53
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-12-2021
Ansøgningsfrist
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83132098
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed