Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse jurister til udvikling og lovgivning på pensionsområdet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Storkøbenhavn

Indrykket
10-02-2020

Har du lyst til at arbejde med jura og politik på et højt fagligt niveau, og er du interesseret i beskæftigelsespolitik? Vil du gerne arbejde helt tæt på den politiske beslutningsproces og skrive lovgivningen på et af regeringens højest prioriterede områder? Vil du gerne udvikle dig som jurist? Så har vi spændende stillinger i kontoret for Sociale Ydelser.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere, de har brug for ufaglærte, faglærte eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger til lovgivning og implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Lovgivning og ministerbetjening i det politiske brændpunkt
I kontoret for Sociale Ydelser udvikler og implementerer vi lovgivningen vedrørende folkepension, førtidspension og den nye seniorpension. Vi har endvidere ansvar for lovgivningen om kontanthjælp, boligstøtte og børnetilskud samt lovgivningen om Udbetaling Danmark. Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering. Desuden er beskæftigelsesministerens tilsyn med Udbetaling Danmarks bestyrelse forankret i kontoret for Sociale Ydelser.

Du vil få mulighed for at arbejde i kontoret på et tidspunkt, hvor tilbagetrækningsområdet og de sociale ydelser er usædvanlig højt på den politiske dagsorden. Kontorets arbejde i det kommende år vil særligt være præget af regeringens dagsordener på tilbagetrækningsområdet samt af arbejdet med Ydelseskommissionen.

Du vil skulle være med til at udvikle løsninger, der tager højde for politiske ønsker og som samtidig holder balancen i krydsfeltet mellem digitaliseret og automatiseret ydelsesadministration, forvaltningsretten og hensynet til beskyttelse af personoplysninger.

Du vil komme til at arbejde sammen med de dygtigste jurister på området og derigennem udvikle dig som jurist i centraladministrationen. Samtidig bliver du en del af en stor styrelse i et stort ministerium, hvilket på sigt giver mulighed for videreudvikling gennem intern rokade i Beskæftigelsesministeriet.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er cand.jur.

  • har erfaring med lov- og regelarbejde eller som minimum interesse og forståelse for det

  • interesserer dig for beskæftigelsespolitik

  • har erfaring fra arbejde i en politisk ledet organisation

  • er god til at omsætte både politik og jura til forståelige notater og budskaber

  • har lyst til at tage ansvar og er fleksibel og initiativrig

  • både kan arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde i et tværfagligt miljø

  • kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i et miljø, der ofte er præget af korte deadlines og daglige overraskelser.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv og tilbagetrækning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om to faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. maj 2020.

Du ansættes som udgangspunkt som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten, men afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer kan ansættelse ske som specialkonsulent.

Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72A, 2300 Københavns S. Arbejdsstedet flytter medio 2020 til Østerbro.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef, Peter Truels Nielsen på tlf.nr. 7221 7777.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 20. februar 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 9.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Njalsgade 72A
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-02-2020
Udløber
20-02-2020
Kviknummer
LJA-79298795
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Njalsgade 72A
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-02-2020
Ansøgningsfrist
20-02-2020
Kviknummer
LJA-79298795
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale
Beliggenhed