Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse fuldmægtige til analyser af sundheds- og ældreområdet

Sundhedsdatastyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-10-2019

Kan du omsætte data til viden, som belyser centrale problemstillinger i sundhedsvæsenet og har du lyst til at skabe større synlighed og indsigt i sundhedsvæsenets aktivitet, kvalitet og økonomi? Så er du måske én af vores to nye kollegaer i Sundhedsdatastyrelsens afdeling for Analyse, Statistik og Økonomi. Sundhedsdatastyrelsen opruster på det nære sundhedsvæsen.

 

Om os

I afdelingen for Analyse, Statistik og Økonomi har vi til opgave at anvende sundhedsdata til at skabe viden til gavn for sundhedsvæsenet og danskernes sundhed. Vi udarbejder analyser, opgørelser og statistikker til svar på bl.a. folketingsspørgsmål, bidrager til policyudvikling og samarbejder med eksterne parter om rapporteringer, monitoreringer og analyser. I Afdelingen tilvejebringer vi også datagrundlaget for finansieringsordningerne i sundhedsvæsenet.

 

Afdelingen består af tre sektioner; Hospitalsområdet, Praksis og kommuner samt Sundhedsøkonomi, prognoser og statistik. Fællesnævneren er, at vi alle dagligt arbejder for at skabe synlighed og indsigt i sundhedsvæsenet ved hjælp af en lang række registre.

 

Dit arbejde

Du vil blive en del af sektionen for Praksis og Kommuner, hvor vi har fokus på det nære sundhedsvæsen. I Sektionen udarbejder vi analyser af bl.a. praksissektoren, modtagere af kommunale pleje og omsorgsydelser, forbrug af lægemidler samt borgere med kroniske sygdomme. Der er tæt samarbejde mellem sektionerne, hvor vi i fælleskab udarbejder analyser om det sammenhængende sundhedsvæsen og udvikler indikatorer for de overordnede målsætninger for sundhedsvæsenet.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejdelse af analyser på tværs af hele sundheds- og ældreområdet og at skabe indblik på tværs af sektorerne i sundhedsvæsenet.

 • Formidling af analyseresultaterne på en let og forståelig måde. 

 • At bidrage til policyudvikling og samarbejde med eksterne parter om faste rapporteringer og monitoreringer.

 • At bidrage til udarbejdelsen af forskellige opgørelser til brug for servicering af departement og Folketinget samt andre styrelser i Sundheds- og Ældreministeriet.

 

Din uddannelse og erfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund så som cand.polit., cand.scient.san.publ., cand.oecon. eller lignende. Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har erfaring med registeranalyser, sundhedsanalyser og god dataforståelse.

 • Evner at balancere og afgrænse en analyse i forhold til analysens formål.

 

Forudgående kendskab til sundhedsområdet, registerdata og programpakken SAS, R eller lignende er en fordel. Erfaring fra en kommune eller arbejde med det nære sundhedsvæsen er ligeledes et plus.

 

Dine personlige kvalifikationer

Vi søger en kollega med et højt fagligt niveau, som både kan arbejde selvstændigt, men også arbejde i et team, hvor vi i høj grad sparer og videndeler.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Er analytisk og faglig stærk med viden om eller interesse for sundhedsområdet.

 • Kan formidle komplekse analyser på en let forståelig måde både i skrift og tale.

 • Hurtig kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver.

 • Er god til at se nye løsninger.

 • Forstår at navigere i et politisk miljø præget af mange interesser.

 

Vi tilbyder

Du får en enestående mulighed for at arbejde med de mange sundhedsdata, der er tilgængelig og frembringe ny viden til gavn for sundhedsprofessionelle og borgere. Jobbet er udfordrende og afvekslende og du får mulighed for at præge egne opgaver. Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og faglige dygtige kollegaer.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Joanna Phermchai-Nielsen på tlf. 3268 9072 eller fuldmægtig Mette Lange på tlf. 3268 9059.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44 og 45.

Del dette job

Kontakt

Sundhedsdatastyrelsen

Adresse 1
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Tlf
30589307
Adresse 2
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
LJA-76191526
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsdatastyrelsen

Adresse
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Danmark
Tlf 30589307
Praktisk information
Indrykket
04-10-2019
Ansøgningsfrist
23-10-2019
Kviknummer
LJA-76191526
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale
Beliggenhed