Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs teamleder til koordinering, udvikling og drift af prøver for unge og voksne

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-02-2020

Vil du være med til at sikre, at prøver og eksamen for unge og voksne udvikles og gennemføres så godt som muligt? Har du lyst til at sætte retning for arbejdet med prøveudvikling? Så er du måske vores nye teamleder i Kontor for Prøver, Eksamen og Test i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 

Som teamleder skal du være personaleleder for to teams med i alt 7 medarbejdere. Det ene team arbejder med udvikling og drift af prøver og eksamener på erhvervsuddannelserne (eud), forberedende grunduddannelse (FGU), almen voksenuddannelse (avu) og forberedende voksenundervisning (FVU). Det andet team arbejder med økonomistyring, budgetlægning, regnskab og aftaler i forhold til udarbejdelse af prøvemateriale på alle de uddannelsesområder Kontor for Prøver, Eksamen og Test dækker.

 

I teamet med ansvar for prøve-området for unge og voksne arbejder vi bl.a. med:

 • udvikling og administration af prøverne, herunder digitalisering af prøveafviklingen

 • diverse dialog med institutioner, eksamensansvarlige, interessenter mv. på prøveområdet

 • implementering af projekter knyttet til uddannelsesreformer

 • ministerbetjening på området, eksempelvis udarbejdelse af ministersager, bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og udarbejdelse af presseberedskab. 

I teamet med ansvar for økonomistyring, budgetlægning og regnskab arbejder vi bl.a. med:

 • beregninger af honorar og aftaler for udarbejdelse af prøvemateriale

 • udbetaling af honorarer og håndtering af driftsudgifter som fakturaer og rejseafregninger

 • udarbejdelse af budget for prøveproduktionen og løbende udgiftsopfølgninger. 

Dine arbejdsopgaver

Du får ansvar for at koordinere og udvikle arbejdet i de to teams. Du vil indgå i kontorets ledelsesgruppe, og du vil referere til kontorchefen.

 

I begge teams vil du bl.a. skulle:

 • varetage personaleledelse og faglig ledelse, herunder formidle rammer for opgaver, prioritere og fordele opgaver, definere mål og retning for opgaver, give sparring og feedback i forhold til opgaveløsningen

 • deltage i og have ansvar for møder med interne og eksterne interessenter

 • deltage i projekt- og arbejdsgrupper på tværs af ministeriets uddannelsesområder. 

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.jur. eller anden relevant uddannelse, og at du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Det vil desuden være en fordel, hvis du har arbejdsmæssig erfaring med undervisningsområdet.

 

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med teamledelse eller anden ledelse af forskellige medarbejdergrupper

 • har erfaring med projektstyring

 • har en selvstændig, struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen

 • er pragmatisk og udviklingsorienteret og kan tænke i nye og andre løsninger. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver som udgangspunkt ansat som chefkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst mellem forhandlingsberettiget organisation og Finansministeriet. Vi ser gerne, at du kan starte hurtigst muligt og senest den 1. maj 2020.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Busch på telefon 3392 5521 eller kontorchef Birte Iversen på telefon 2077 5861.

 

Om kontoret

Kontoret har det samlede ansvar for prøver, eksamen og test på alle uddannelsesområder under Børne- og Undervisningsministeriet. Vi arbejder blandt andet med de nationale test i folkeskolen, folkeskolens prøver, prøver i erhvervsuddannelserne, almen voksenuddannelse og forberedende voksenundervisning, samt prøver og eksaminer på de gymnasiale uddannelser. I alt bliver det til mere end 1.500.000 prøve- og testbegivenheder om året. Vi arbejder på tværs af mange faggrupper, både med indholdet (i samarbejde med fagkonsulenter, læringskonsulenter og opgavekommissioner) og med værktøjer og processer, som understøtter prøve- og testafholdelse.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på www.stukuvm.dk.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest onsdag den 18. marts 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 13. Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-02-2020
Udløber
18-03-2020
Kviknummer
LJA-79490535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-02-2020
Ansøgningsfrist
18-03-2020
Kviknummer
LJA-79490535
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed