Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs, talstærk akademisk medarbejder til Ledelsessekretariatet i Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2019

Er du ambitiøs på dine egne og samfundet vegne og trives du samtidig med stort ansvar? Er du en talknuser, og vil du være med til at sikre en økonomistyring af højeste kvalitet? Så kom med på holdet i Ledelsessekretariatet i Koncernservice (Økonomiforvaltningen i København Kommune).

 

Har du stærke kompetencer inden for offentlig økonomi og administration, og interesser du dig for at arbejde i en stor, politisk styret offentlig organisation? Så bliv vores kommende kollega i Ledelsessekretariatet i Koncernservice, der arbejder med økonomi- og direktionsbetjening for én af Københavns Kommunes store, tværgående koncernenheder: Koncernservice der er sat i verden for at sikre en effektiv drift i Københavns Kommune.

 

Vi tilbyder

 

Den konkrete stilling er placeret i Ledelsessekretariatets Team Koncernservice Økonomistyring og Tværgående Økonomi. Udover at håndtere økonomistyring for Koncernservice sidder teamet også med ansvaret for en række udgiftstunge tværgående fællesordninger på vegne af hele kommunen, fx Arbejdsskadeordningen og Barselfonden. 

 

Vi tilbyder et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på direktionen for Koncernservice med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Som medarbejder i teamet vil du få en unik mulighed for at få driftserfaring fra en stor organisation, der er underlagt politiske hensyn.

 

Du kommer til at have en vigtig rolle i styringen af Koncernservices økonomi. Opgaverne i Ledelsessekretariatet omfatter ansvaret for at understøtte centrenes økonomistyring og sikre korrekt, rettidig og relevant ledelsesinformation om økonomien til Koncernservices direktion, som vi arbejder tæt op ad. Vi bidrager til at identificere og rapportere økonomiske risici på såvel projekter som på drift gennem sparring med og udfordring af kontor- og centerchefer.

 

Herudover udarbejder vi budgetanalyser og er med til at udforme effektiviseringsforslag og indstillinger, både inden for huset og til Københavns politikere. Vi arbejder også med udvikling af den strategiske tilrettelæggelse af vores økonomistyring, bl.a. i forhold til budgetlægning, budgetopfølgning og regnskabsanalyser.

 

Endelig sikrer vi betjening af direktøren og er med til at udvikle og drive en professionel offentlig organisation.

 

Teamet består af ca. otte akademiske medarbejdere, og vi lægger stor vægt på godt samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen. Det bliver spændende, og vi håber, at du vil være med!

 

Vi forventer

 

Vi søger en erfaren medarbejder til teamet, der kan tage ansvar for større opgaver og processer i teamet, herunder formår du selvstændigt og sikkert at omsætte kompleks økonomistyring til let forståelige produkter af høj faglig kvalitet. Derudover søger vi en medarbejder, der kan tænke analytisk samt kan bidrage med styringsindsigt og strategisk forståelse for forretningsgangene i en stor driftsorganisation. Det er også vigtigt, at vores nye kollega trives med at håndtere presserende bestillinger fra direktionen eller fra rådhuset. 

 

Konkret lægger vi vægt på, at du:

  • har en faglig stærk profil inden for samfundsvidenskab, fx cand.scient.pol., cand.oecon., cand.polit., cand.merc. el.lign.

  • har flere års erfaring med offentlig økonomistyring fx fra staten eller en kommune

  • har flair for tal, kan lide at komme helt ned i teknikken og kan omsætte komplekse sammenhænge til let forståelige skriftlige produkter

  • har blik for strategiske overvejelser, er en problemknuser og trives med at følge opgaver helt til dørs

  • er ambitiøs, målrettet og initiativrig samt trives med en travl og afvekslende hverdag med ansvar og deadlines

  • har gode analytiske kompetencer og formår at anvende dem i praksis

  • har drive og gennemslagskraft til at varetage en udadvendt rolle

  • er god til at samarbejde hvad enten det gælder interne eller eksterne samarbejdspartnere

 

Er vi arbejdspladsen for dig?

 

I Ledelsessekretariatet er vi tre teams med i alt 26 ansatte, der både betjener Koncernservice og Koncern IT. Vi er en social enhed med en uformel omgangstone, og vi lægger vægt på at være gode kolleger, der hjælper hinanden. I Ledelsessekretariatet vil vi gerne fremme din karriere. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale.

 

Koncernservice ligger sammen med Koncern IT og Københavns Ejendomme og Indkøb i et stort og dynamisk hus ved Fuglebakken Station, og vi har flere forskellige medarbejdergoder.

 

Ansættelsesvilkår

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Flere oplysninger

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Amstrup-Jensen på 2465 5198 eller kontorchef Ulrik Bundgaard på 2939 8405.

 

Søg via nedenstående link onsdag den 11. december 2019

 

Vi forventer at gennemføre 1. samtalerunde i uge 50 og 2. samtalerunde i uge 51. Vi gennemfører test i forbindelse med ansættelsen.

 

Om Koncernservice

 

Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte og blandt landets største shared service centre. Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77796723
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-11-2019
Ansøgningsfrist
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77796723
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed