Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs sundhedsfaglig konsulent til Sundheds- og Ældreområdet

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
12-02-2021

Ambitiøs sundhedsfaglig konsulent med fokus på dokumentation og kvalitetsudvikling på Sundheds- og Ældreområdet

Vi søger en dygtig kollega til Sundheds- og Ældreområdet. Vi leder efter dig, som har den nødvendige specialistviden og praksiserfaring, som gør dig i stand til indgå i en vifte af udviklings- og implementeringsopgaver i forhold til dokumentation/FSIII, medicin, tilsyn og sygeplejefaglige kvalitetsudvikling.

Du får stor indflydelse på udviklingen af sammenhængende patientforløb og til støtte af vores driftsområders løsninger af komplekse sygeplejefaglige opgaver på et højt fagligt niveau. Vi ser derfor gerne, at du tidligere har haft fingrene nede i praksis, men nu arbejder med at udvikle plejen strategisk og organisatorisk, gerne som konsulent i en udviklingsstab.

Hvem er vi?

Du bliver en del af en dynamisk og fagligt stærk konsulentstab i Social- og Sundhedsforvaltningen bestående af AC-medarbejdere med og uden sundhedsfaglig baggrund. Du bliver del af et team af 8 engagerede og dygtige kollegaer, og vi har ofte en travl og omskiftelig hverdag og løser mange forskelligartede opgaver med udgangspunkt i vores sundhedspolitik, strategi for udviklingen af det nære sundhedsvæsen i Gladsaxe og målsætninger for et tæt samarbejde med regionen og almen praksis om udviklingen af det nære sundhedsvæsen.

Dine opgaver løses på tværs af staben og forvaltningen i en matrixorganisation, især i forhold til arbejdet med sundhedsfaglig dokumentation. Derfor vil du skulle samarbejde med ledere og medarbejdere uden for teamet om opgaver og projekter. Du skal derfor være indstillet på at arbejde i en fleksibel struktur, hvor ledelsen af den konkrete opgave udføres af andre end din personaleleder.  Du vil i det daglige referere til sundhedschefen.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

Du vil få opgaver med berøringsflader til driftsområderne på ældreområdet, øvrige kommuner i klyngesamarbejdet samt samarbejdspartnere i almen praksis og på Herlev / Gentofte Hospital.

Vi ser følgende opgaver som dine vigtigste:

 • Sikre at dokumentationspraksis er af høj kvalitet, herunder særligt i forhold til medicin samt understøtte arbejdet med FS III.

 • Sørge for at læring og viden fra tilsyn bliver implementeret bredt i hele organisationen på ældreområdet

 • Udvikle og implementere arbejdsgange i vores EOJ-system NEXUS og i forhold til FSIII

 • Udarbejde politiske sagsfremstillinger knyttet til tilsyn, medicin og generelle emner om pleje og sygepleje.

 • Kvalitetsudvikling af plejefaglige opgaver uanset hvor i organisationen de løses

 • Være opsøgende i forhold til hvad der sker af tiltag, ny lovgivning og viden på sundheds- ældre og socialområderne nationalt, regionalt, kommunalt og bringe denne viden i spil i forhold til kvalitetsudvikling.

 

Hvem søger vi?

 • Du har en AC-baggrund eller sundhedsfaglig baggrund, for eksempel sygeplejerske med en akademisk overbygning. Derudover har du en solid praktisk såvel som teoretisk erfaring indenfor området.

 • Du kender det nære sundhedsvæsen og har en dybere indsigt i enten det kommunale sundheds-, ældre-, eller socialområde.

 • Du har erfaring med at arbejde med dokumentation, kvalitetsudvikling og patientsikkerhed på et organisatorisk niveau og du brænder for at sætte din viden i spil.

 • Du trives med at være på en arbejdsplads, hvor både det politiske system og hverdagsudfordringerne i driften er tæt på. Vi forventer, at du har blik for opdelingen af indsatser efter Serviceloven eller Sundhedsloven.

 • Du er god til at etablere netværk og får energi af at samarbejde med mange forskellige fagpersoner og til at finde løsninger på tværs.

 • Du har stærke skriftlige kompetencer og kan skrive politiske sager.

 • Herudover har du evnerne og lysten til at være et fagligt knudepunkt for patientsikkerhed, dokumentation og sygeplejefaglig udvikling.

 • Desuden trives du med ansvar under fleksible rammer og evner at have mange bolde i luften.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder og som udgangspunkt er indplaceret på senior- / specialkonsulent niveau. Du får arbejdssted på rådhuset, i Administration og Udvikling, i Social- og sundhedsforvaltningen.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Forventet tiltrædelse 1. maj 2021

Yderligere information

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sundhedschef, Steen Rank Petersen på stepet@gladsaxe.dk eller på mobil 29 87 30 78

Yderligere information om Gladsaxe Kommune og Social- og Sundhedsforvaltningen finder du her.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning og CV senest 18. marts 2021 kl. 12.00, med henblik på ansættelsessamtaler tirsdag og torsdag i uge 12.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FNs verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.

Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien. 

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gladsaxe Kommune

Adresse 1
Rådhus Alle 7
2860 Gladsaxe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
LJA-81712264
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gladsaxe Kommune

Adresse
Rådhus Alle 7
2860
Gladsaxe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-02-2021
Ansøgningsfrist
18-03-2021
Kviknummer
LJA-81712264
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed