Gem annonce
Københavns Kommune, KoncernIT

Københavns Kommune, KoncernIT,

København
10-08-2018

Ambitiøs studentermedhjælper til Kontoret for Strategi og Analyse i Koncern IT

Kontakt

Københavns Kommune, KoncernIT

Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2018
Udløber:
26-08-2018
Kviknummer:
LJA-64303083
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Brænder du for digitalisering af den kommunale sektor? Er du talstærk, og kan du videreformidle analyser i et letforståeligt sprog? Og vil du være med til at optimere Københavns Kommunes fælles it? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Koncern IT's kontor for Strategi og Analyse.

 

Om stillingen

Som studentermedhjælper hos Kontoret for Strategi og Analyse i Koncern IT (KIT) vil du bistå i en bred vifte af både faste og ad hoc-opgaver, der spænder fra administrative opgaver, oplæg og sekretariatsbetjening til medvirken i større business cases, analyser og dataindsamlinger.

 

Du bliver en del af kontorets stabsteam, som har en tværgående funktion i KIT. Blandt teamets kerneopgaver er sekretariatsbetjening af en række it-fora, understøttelse af KIT's direktion med oplæg, indstillinger, notater, business cases og analyser samt at indgå i strategiske indsatsspor og forbedringstiltag.

 

Du vil få en bred samarbejdsflade på tværs af hele it-området, og det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner, organisatorisk forståelse og trives med at have en bred kontaktflade fra ledelse til faglige specialister.

 

Vi forventer, at du

 

  • har gode analytiske og administrative kompetencer

  • kan arbejde selvstændigt med databehandling i Excel og dygtig til formidling i PowerPoint

  • både er praktisk og strategisk anlagt og har nemt ved at sætte dig ind i, forstå og formidle tekniske problemstillinger i et forståeligt sprog

  • er en holdspiller, som er i stand til at arbejde i et til tider dynamisk og hektisk miljø med korte deadlines

 

 

Vi forestiller os, at du læser en relevant samfundsvidenskabelig eller it-uddannelse, fx cand.polit., cand.merc., cand.scient.pol., cand.it. eller lignende. Vi ser gerne, at du er på 3. eller 4. år på studiet, men det er ikke et krav.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftale om studentermedhjælperes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde.

 

Arbejdstiden vil optimalt set være fordelt over tre dage med en ugentlig arbejdstid på ca. 20 timer. Tilrettelæggelsen af arbejdstiden vil være fleksibel i forhold til dine studier, men også i forhold til kontorets konkrete opgaver.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Mere information

Hvis du er interesseret og gerne vil høre nærmere, er du velkommen til at ringe til teamkoordinator Tobias Aarsø Larsen på 2966 4045 eller fuldmægtig Peter Sejr Kruse på 2151 7680.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag d. 26. august 2018

 

Om Koncern IT

Koncern IT er med ca. 400 medarbejdere en af landets største it-arbejdspladser. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med leverancer og udvikling af it-værktøjer til den daglige drift. Vi er både ansvarlige for sikker it-drift og analyse og udvikling af nye, store it-løsninger. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København, Storkøbenhavn
Frist:
27-08-2018