Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs studentermedhjælper til IT-arkitektur i Koncern IT

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2020

Er du ambitiøs og lærenem? Vil du være med på en teknologisk rejse i en af Danmarks førende offentlige IT-organisationer, hvor nye IT-løsninger skal forbedre hverdagen for over 40.000 ansatte og mere end en 600.000 borgere i landets største kommune?? Så er du måske vores ny studentermedhjælper i IT-arkitektur hos Koncern IT.

Du må meget gerne have en masse fordomme om at arbejde i en kommunal it-afdeling, for de vil hurtigt blive aflivet allerede fra første dag.

Du skal være nysgerrig efter at lære nye metoder og blive udfordret på det, du kender. Du skal være åben for teknologier som Azure, Office365, robotter, machine learning, for blot at nævne nogle...

Om stillingen

Koncern IT spiller en central rolle i at skabe de gode it-løsninger til gavn for borgerne og kommunen. Derfor søger vi en studentermedhjælper, der kan understøtte vores it-arkitekter i deres vurderinger af it-systemanskaffelser. Der er her gode muligheder for dig, der har interesse for IT til at få styrket forståelsen for IT-arkitektur og IT-sikkerhed i en verden af meget forskellige forretningsbehov.

Typiske opgaver

  • Vurdering af it-anskaffelser for hele kommunen

  • Rapportering og opfølgning

  • Indgå i forskellige analyseopgaver

  • Løse diverse ad hoc-opgaver

 

Om dig

Du kan lige være startet på din uddannelse eller være tæt på afslutningen. Vi forstiller os du går på en IT-uddannelse gerne med fokus på arkitektur og sikkerhed, men andre it-relaterede uddannelser er mindst lige så velkomne.

Du er dygtig til at kommunikere, både i skrift og sprog.

Om os

Du bliver en del af et område med et højt fagligt niveau, hvor tonen er uformel, tilgangen nørdet, og vi har det sjovt sammen. De høje ambitioner og tekniske kompetencer blandt kollegaerne går hånd i hånd alle har en interesse i at skabe en kultur, hvor faglig viden og en sjov hverdag er kendetegnende.

Samtidig rådgiver vi Københavns Kommunes forvaltninger om digitale muligheder, så løsningerne bliver de bedste for medarbejdere og borgerne Du vil få din daglige gang på Borups Allé i København NV, lige ved Fuglebakken Station, der ligger på grænsen til Frederiksberg.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftale om studentermedhjælperes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. Arbejdstiden vil optimalt set være fordelt over to-tre dage med en ugentlig arbejdstid på ca. 15-20 timer. Tilrettelæggelsen af arbejdstiden vil være fleksibel i forhold til dine studier, men også i forhold til kontorets konkrete opgaver. Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Bo Østerkjerhuus på 2463 7001 eller koordinator Christian Løwén på 6114 2064.

Søg via nedenstående link senest fredag den 25. september 2020

Vi afholder ansættelsessamtaler kort efter ansøgningsfristens udløb.

Om Koncern IT

Vi er KIT Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på www.Koncernit.kk.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
25-09-2020
Kviknummer
LJA-81070832
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-09-2020
Ansøgningsfrist
25-09-2020
Kviknummer
LJA-81070832
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi
Beliggenhed