Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs studentermedhjælper søges!

Rise Sparekasse

Svendborg, Fyn

Indrykket
01-08-2022

Studentermedhjælper til antihvidvask, outsourcing, persondata, compliance m.m.
Er du en ambitiøs studerende med interesse for én eller flere af de nævnte områder? Så har vi et spændende studiejob til dig!

Jobbet
Til vores afdeling for antihvidvask, outsourcing, persondata og compliance m.m. søger vi en studentermedhjælper, der har interesse for opgaver inden for ét eller flere af disse områder. Der vil primært være tale om at assistere vores jurist med at gennemføre løbende kontroller, men vi har mange andre opgaver, og du skal være klar til at tage fra på alle opgaver, herunder ad hoc opgaver, hvor du kan hjælpe dine kolleger.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, hvor du i tæt samspil med gode kolleger bidrager til at løse de mange forskelligartede opgaver, vi har.

Vi forventer 2 arbejdsdage om ugen (10-12 timer), og er meget fleksible med hensyn til arbejdstid, eksaminer osv. Du bliver en del af Sparekassens afdeling i Svendborg.

Der kan være forskellige indgangsvinkler til jobbet, men da den finansielle sektor er undergivet en del forskelligartet lovgivning, vil det være en fordel, hvis du er i gang med en videregående uddannelse til f.eks. jurist, erhvervsjurist, økonom el.lign., hvor du via jobbet kan kombinere din teoretiske uddannelse med noget praktisk erfaring. Har du flair for it, vil det også være en fordel.

Din profil
Vi forestiller os, at du:
Er godt i gang med din bachelor eller kandidat.
Har et højt fagligt niveau.
Er omhyggelig, systematisk og kan arbejde selvstændigt.
Er god til at formulere dig på dansk både skriftligt og mundtligt, og i øvrigt evner at
kommunikere med dine kolleger og andre interessenter.
Bidrager med godt humør og er hjælpsom af natur.
Kan starte hurtigst muligt.

Rise Sparekasse
Rise Sparekasses historie bygger på stærke lokale rødder med lange og stolte traditioner. I
Sparekassen arbejder vi hverdag på at blive Danmarks mest Samfundsansvarlige Sparekasse. Vi måler og dokumenterer dette i handlinger ved at støtte lokalsamfundet og de lokale initiativer, der hjælper med at forstærke regionen/lokalområderne, hvor et godt familieliv og et sundt erhvervsliv er en del af Sparekassens ambition. Det formål skal du hjælpe med at realisere sammen med de øvrige kolleger.

Dagligt arbejdes der på at tilbyde en professionel og kompetent rådgivning med en proaktiv og åben tilgang for at skabe løsninger, der udløser privat- og erhvervsmæssige drømme altid med en ambition om sund økonomi for alle parter.
I dag består Rise Sparekasse af 4 afdelinger fordelt på Rise, Svendborg, Haarby og Faaborg. Rise Sparekasse er vokset støt gennem årene, fordi stadig flere kunder både privat og erhverv vælger Sparekassen, som den foretrukne samarbejdspartner. Udviklingen skyldes ikke mindst, at Sparekassen gør sig umage i at vejlede og rådgive kunderne, men også bruger tid på at skabe gode relationer og er garant for en sund og seriøs kreditpolitik. Kunderne værdsætter, at der ikke er langt fra idé til handling.

Interesseret?
Ansøgningsfrist: 12-08-2022
Ansøgningen sendes til Økonomichef Helle Hindsgavl, hh@sparekassen.dk.
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rise Sparekasse

Adresse 1
Fåborgvej 64
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-08-2022
Udløber
12-08-2022
Kviknummer
LJA-83780593
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rise Sparekasse

Adresse
Fåborgvej 64
5700
Svendborg
Praktisk information
Indrykket
01-08-2022
Ansøgningsfrist
12-08-2022
Kviknummer
LJA-83780593
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed