Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs studentermedhjælper med stort drive søges til tværgående opgaver i Finansministeriet

Økonomistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-05-2024

Har du lyst til at arbejde med tværgående processer og kommunikation mens du lærer staten at kende indefra? Motiveres du af at udvikle dig både fagligt og personligt, og har du mod på selvstændigt at håndtere opgaver, hvor løsningen ikke er givet på forhånd? Hvis ja, så læs endelig videre!

 

Om stillingen

I Kontor for Business Intelligence, Arkitektur og Implementering (BIA) arbejder vi for, at Økonomistyrelsens digitale løsninger hænger godt sammen og skaber størst mulig værdi hos vores kunder, der er hele staten. Vi søger én eller flere studenter, der kan understøtte vores arbejde med effektiv og sikker drift, udvikling og implementering på tværs af vores digitale løsninger.

 

Læse mere om Økonomistyrelsens digitale løsninger her: https://oes.dk/digitale-loesninger/

 

Som ny studentermedhjælper vil du blive en integreret del af kontoret og indgå i en tværgående studentergruppe, der proaktivt opsøger, planlægger og fordeler opgaver på tværs af kontoret. For at få succes i rollen, skal du trives i et miljø, der fremmer samarbejde på tværs af organisationen og forskellige fagområder. Vi prioriterer at give dig udfordrende og udviklende arbejdsopgaver, hvor du både får ansvaret for egne projekter og bidrager til større projekter. Vi forventer, at du tager ansvar på lige fod med resten af teamet. Dit ansvar vil vokse i takt med din erfaring, og bredden af kontorets arbejde giver dig mulighed for at forme din rolle efter dine interesser og udviklingsønsker over tid. Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • kommunikation, herunder vedligehold og udvikling af hjemmeside og nyhedsbreve.

 • analyse, hvor du bidrager til større tværgående projekter, med udarbejdelse af notater og rapporter mv.

 • koordinering og planlægning, bl.a. gennem opfølgning på arbejdsprogrammer, budgetter og kontrakter.

 • sekretariatsopgaver, fx forberedelse af møder og bidrag til udarbejdelse af beslutningsoplæg og præsentationer.

 • eksekvering af HR processer, rekruttering og onboarding

 • håndtering af den løbende fakturering af kunder.

Du vil indgå i tæt samarbejde med vores øvrige studentermedhjælpere og fuldtidsansatte, som vil introducere dig til kontorets arbejdsopgaver og agere tætte sparringspartnere.

 

Om dig

Vi har høje ambitioner, og ønsker at have de bedste med på holdet. Du går på en videregående uddannelse, enten som kandidat- eller bachelorstuderende, og har mindst 1 år tilbage. Din specifikke uddannelsesretning er ikke afgørende, men du har interesse for IT, og identificerer dig formentlig som generalist.

 

Vi leder efter dig, som:

er ambitiøs og har et højt fagligt niveau

 • er analytisk skarp, har flair for tal og har gode formuleringsevner

 • kan arbejde selvstændigt såvel som indgå i projektarbejde

 • evner at strukturere, prioritere og skabe overblik i dit arbejde

 • har et drive, og en ambition om at udvikle dig, og skabe resultater

 • tør udfordre og komme med konstruktive løsningsforslag

 • har interesse for politiske processer og arbejdsformen i en politisk styret organisation.

 

Om os

Økonomistyrelsen arbejder som en del af Finansministeriets koncern for, at de statslige arbejdspladser er veldrevne og har fokus på en enkel og værdiskabende styring, så ledere og medarbejdere har tid til kerneopgaverne.

 

Du vil blive en del af Økonomistyrelsens Kontor for Business Intelligence, Arkitektur og Implementering (BIA), som består af fire teams: Team Dataanvendelse, Team Implementering, Team Business Intelligence og Team Arkitektur og Infrastruktur.

 

I kontoret er ca. 50 medarbejdere, der består af en god blanding af it-specialister og generalister. Vi arbejder i en uformel omgangstone og har et stort fokus på trivsel, samtidigt med at vi skaber resultater og løsninger af høj kvalitet.

 

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

 

Ansættelsesvilkår

Vi forventer en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge, men med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder, ligesom der i perioder kan være mulighed for at arbejde mere end 15 timer.

 

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. 

 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner: Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen og Økonomistyrelsen.

 

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på Søg her og send din ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 02. juni 2024. 

 

Der forventes to samtalerunder, og samtalerne afholdes løbende.

 

Forventet opstart er primo august.

 

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte vores studenterkoordinator Lauge Feiring på mail laufei@oes.dk eller på tlf. 21 78 68 65

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Økonomistyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2024
Udløber
02-06-2024
Kviknummer
LJA-85474740
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomistyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-05-2024
Ansøgningsfrist
02-06-2024
Kviknummer
LJA-85474740
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed