Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs projektassistent (studentermedhjælper) til digitaliseringsprojekter i Børne- og Ungdomsforvaltningens digitaliseringskontor

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2024

Er du studerende? Motiveres du af arbejdet med digitaliseringsprojekter? Har du lyst til at arbejde i en politisk styret organisation og i et digitaliseringskontor med stort fokus på kvalitet i vores løsninger? Så har vi jobbet!

 

Digitaliseringskontoret i Børne- og Ungdomsforvaltningen har ansvaret for forvaltningens godt 150 it-systemer. Vi arbejder målrettet på at bruge digitalisering til at skabe forretningsværdi og gøre København til den bedste by for vores børn og unge.

 

Vi søger en projektassistent (studentermedhjælper), som har lyst til at prøve kræfter med opgaver inden for digitaliseringsprojekter.

 

Om jobbet

Du vil primært skulle bistå vores it-projektledere på en række af vores digitaliseringsprojekter.

 

Dine opgaver vil fx være:

  • Projektassistance til teamets it-projektledere, fx ved udbud og implementering af it-systemer

  • Udarbejdelse og vedligehold af dokumentation og projektmateriale

  • Hjælpe med afvikling af workshops

  • Udarbejdelse af materiale til møder, mødebooking, referatskrivning mv.

  • Ansvarlig for mindre leverancer i projektet

 

Du vil desuden kunne få opgaver relateret til kontorets drift og vores systemportefølje. Stillingen vil give dig masser af mulighed for at lære om digitalisering og projektledelse, og dine ansvarsområder vil kunne udvikles i takt med, at du lærer opgaverne og arbejdspladsen at kende.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har gennemført første år på en relevant videregående uddannelse inden for fx offentlig administration, samfundsvidenskab eller digitalisering, men vigtigst er det, at du har en interesse for projektarbejde/digitalisering.

 

Herudover er det vigtigt for os, at du:

  • er engageret, selvstændig og serviceminded

  • proaktivt byder ind på opgaverne og kan lide at lære nyt

  • er systematisk, omhyggelig og god til at følge procedurer og lave solid dokumentation

  • har gode skriftlige og mundtlige kompetencer

 

Vi tilbyder

Stillingen indebærer spændende udfordringer i tæt samspil med engagerede og hjælpsomme kolleger i en udviklende enhed i Danmarks største børne- og ungdomsforvaltning.

 

Stillingen vil give dig masser af mulighed for at lære om digitalisering og projektledelse. Du vil få rig mulighed for at få ansvar for egne opgaver og for at arbejde selvstændigt. Med det afsæt får du en solid ramme for at udvikle vigtige kompetencer inden for digitalisering og projektarbejde.

 

Om os

Du bliver en del af Børne- og Ungdomsforvaltningens digitaliseringskontor, Digitalisering og Data, hvor vi arbejder med systemunderstøttelse af forretningsbehovene i forvaltningen. Teamet består af ca. 30 medarbejdere fordelt på fem fagteams: Tekniske systemejere, it-projektledere, digitaliseringskonsulenter, Data Management samt vores GDPR-funktion.

 

Vi er et engageret og kollegialt team, der sparrer, videndeler og samarbejder på kryds og tværs af teams og med resten af forvaltningen. Vi har en uformel tone og vægter, at det skal være sjovt, udfordrende og rart at komme på arbejde. Derudover prioriterer vi, at der er en god balance mellem arbejde og privatliv ved at skabe en fleksibel dagligdag.

 

Fakta om Børne- og Ungdomsforvaltningen

Børne- og Ungdomsforvaltningen har til opgave at sikre folkeskolegang og dagpasningstilbud til alle Københavns børn og unge. Vi er Danmarks største forvaltning med 18.000 medarbejdere fordelt på ca. 70 folkeskoler og 400 dagtilbud. Du kan læse mere om Københavns Kommune og Børne- og Ungdomsforvaltningen på www.kk.dk.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til studiet. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Arbejdspladsen ligger ved Vesterport Station. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

 

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte teamkoordinator Stina Nyks Meggele på 2169 2723

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Søg via linket senest søndag den 25. februar 2024

 

Samtaler forventes at blive afholdt i uge 9 og 10.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2024
Udløber
25-02-2024
Kviknummer
LJA-85320678
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

Adresse
Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-02-2024
Ansøgningsfrist
25-02-2024
Kviknummer
LJA-85320678
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed