Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og udviklingsorienteret chefkonsulent til organisering og medlemstilbud

Socialpædagogerne

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-07-2018

Kan du udvikle indsatser, der fastholder og rekrutterer medlemmer? Trives du med et stort ansvar og høje forventninger til din indsats? Får du energi af sammen med kolleger at udvikle og igangsætte indsatser, der skaber målbare resultater?

 

Socialpædagogerne søger en chefkonsulent med fokus på udvikling af organiseringsindsatser, der fastholder og rekrutterer medlemmer samt til konceptudvikling af attraktive medlemstilbud indenfor job og karriere og medlemmernes arbejdsliv. Stillingen er placeret i enheden Arbejdsplads & Medlemskab, hvor du og dine kolleger udover organiseringsområdet arbejder fagpolitisk med lederområdet, uddannelse for tillidsrepræsentanter og medlemskab.

 

Vi står i den kommende tid over for at skulle styrke vores organiseringsindsats. Du skal som chefkonsulent arbejde bredt med indsatser, der samlet skaber en bedre medlemsoplevelse. Du skal for at lykkes med opgaven have et skarpt blik for indsatser, der har effekt, og medlemstilbud der skaber mening for vores medlemmer.

 

Du skal kunne indgå i dialog vores politisk valgte lokalt og inddrage deres gode erfaringer og indsatser til en fælles styrket indsats for hele organisationen. Som person er du målrettet og proaktiv. Du arbejder yderst selvstændigt og er selv med til at finde de samarbejdsflader internt og eksternt, som er mest givtige for de indsatser, der skal laves. Du skal besidde evnen til at navigere i en politisk ledet organisation, der beslutter den vej, vi skal gå. Du formår at sikre fremdrift og skabe overblik over opgaverne.

 

Dine primære opgaver

 

 • Udvikling, udfoldelse og igangsættelse af organiseringsindsatser på arbejdspladser og tilstedeværelse på studiesteder med udgangspunkt i Socialpædagogernes organiseringsstrategi.
 • Konceptudvikling af medlemstilbud.
 • Løbende dialog med den politisk ansvarlige og repræsentanter i lokale kredse.
 • Udarbejde politiske indstillinger og baggrundsnotater.
 • Servicering Socialpædagogerne ti lokale kredse på organiseringsområdet.
 • Fagligt ansvarlig for medlemstilfredshedsundersøgelser.
 • Fagligt ansvarlig og bidragsyder til data og viden på organiseringsarbejdet, herunder viden om hvad der virker i andre organisationer.
 • Fagligt ansvar for udvikling af velkomstflow for nye medlemmer.
 • Opbygning af viden og forståelse af medlemsbilleder i organisationen nu og forventet udvikling.
 • Opbygning af viden om organisationens medlemmer.
 • Du skal bidrage til et samlet sekretariat, der har fokus på at understøtte de politiske prioriteter, på kvalificeret opgaveløsning og samarbejde på tværs.

 

 

Dine kompetencer

 

 • Du har dokumenteret erfaring med loyalitetsarbejde i medlemsorganisationer.
 • Du har stor viden om organiseringsindsatser eller medlemstilbud.
 • Du kan konceptudvikle medlemstilbud og inddrage relevante kompetencer og erfaringer i organisationen og hos samarbejdspartnere.
 • Du kan koordinere indsatser og bevare et løbende overblik i forhold til næste skridt.
 • Du kan analysere, hvilke indsatser der virker med henblik på at trække ressourcer hen mod de organiseringsindsatser, der viser sig at give resultater.
 • Du kan indsamle og formidle medlemsdata.
 • Du har politisk forståelse og kan udarbejde politiske indstillinger og notater indenfor deadline.
 • Du opsøger og etablerer positive og produktive samarbejdsflader internt og eksternt.
 • Bliver motiveret af at vide, at du arbejder for 39.000 medlemmer, der hver dag gør en faglig indsats over for bl.a. socialt udsatte børn, voksne og familier.

 

 

Hvem er vi?

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Socialpædagogerne er fagforbund for 39.000 socialpædagoger, der arbejder med og for udsatte børn og unge, børn og voksne med fysisk eller psykisk handicap, psykisk syge, kvinder på krisecentre, misbrugere og hjemløse. Gennem viden og indsigt i det sociale område skaber Socialpædagogerne resultater for vores medlemmer, udsatte borgere og hele samfundet.

 

Socialpædagogernes vision

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

 

Vilkår

Attraktive løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst. Som chefkonsulent har du flydende arbejdstid.  Socialpædagogernes forbundssekretariat er en røgfri arbejdsplads og arbejdstiden er røgfri. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og bliver rost for vores kantineordning.

 

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte enhedsleder Jane Østersø på jve@sl.dk eller mobil 28 35 78 30 eller vicesekretariatschef Palle Hansen på pah@sl.dk eller mobil 20 75 91 79.

 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV senest 19. august 2018 via denne digitale formular. Vi forventer at holde samtaler i uge 34. Vi forventer, at du kan starte senest den 1. oktober 2018.

Del dette job

Kontakt
Socialpædagogerne
Brolæggerstræde 9
1211 København K
Praktisk information
Oprettet
06-07-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-63093126
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialpædagogerne

Adresse
Brolæggerstræde 9
1211
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-07-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-63093126
Jobtype
Fuldtid
Fag
Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed