Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og fagligt stærk afdelingschef til Koncernstyring i Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-04-2021

Har du topleder-potentiale og erfaring fra Slotsholmen? Har du en bred faglig profil og solid erfaring med økonomistyring? Evner du at sætte dig ind i og eksekvere på komplicerede sager, og vil du stå i spidsen for at understøtte den tværgående styring i Skatteministeriet? Så er du måske den nye afdelingschef, vi søger, i Koncernstyring. 

 

Du får ansvar for økonomien på et at statens største driftsområder

Afdelingen Koncernstyring er en af tre afdelinger i Skatteministeriets departement. Afdelingen indeholder 12 kontorer. Som afdelingschef vil du sammen med afdelingens to andre afdelingschefer få ledelsesansvaret for afdelingens kontorchefer. Afdelingschefen vil få det primære ansvar for kontorerne Budget- og Finanslov, Koncernregnskab, Økonomistyring og Skatteministeriets Koncernrevision.

 

Du får ansvar for den samlede økonomi på et af statens største driftsområder, herunder bl.a. budget- og bevillingsstyring, departementets tilsyn med regnskabet for finanslovens 38, koordineringen af et ambitiøst arbejde med at sikre tilsyn mod besvigelser og etablering af et stærkt kontrolmiljø i koncernen samt revisionskoordination og koncept for mål- og resultatplaner.

 

Vi søger solid ledelseserfaring, høj faglighed og god dømmekraft

Vi leder efter en afdelingschef med solid ledelseserfaring, et højt ambitionsniveau og en stærk faglig baggrund med økonomistyring. Dertil er det vigtigt, at afdelingschefen kan skabe og vedligeholde gode og nære relationer med departementets interne og eksterne samarbejdspartnere, ligesom afdelingschefen skal kunne indgå i den strategiske og forretningsmæssige udvikling af departementet og koncernen som helhed.

 

Vi forventer, at den kommende afdelingschef:

  • har en tung ledelsesmæssig baggrund, erfaring med at gennemføre strategiske analyser og prioriteringer og har fokus på at skabe holdbare resultater

  • er en inspirerende og troværdig leder, der kan sikre motivation og klare værdiskabende målsætninger, som har en naturlig autoritet, og som besidder gode evner indenfor kommunikation og formidling

  • som person er robust med en god, naturlig autoritet og gennemslagskraft, samt at vedkommende kan navigere i et politisk landskab

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der er også plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 22. april 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Christina Severinsen på telefonnummer 72 37 48 57. Samtaler afholdes løbende.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Afhængig af erfaring og kvalifikationer besættes stillingen i løngruppe 2 eller løngruppe 3 i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten på overenskomstsvilkår eller lønramme 38 henholdsvis 39, såfremt ansøgeren allerede er tjenestemand. Stillingen ønskes besat på åremål. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Ansættelse i Skatteministeriet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81937076
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-04-2021
Ansøgningsfrist
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81937076
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed