Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og faglig stærk fuldmægtig søges til Ledelsessekretariatet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK)

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2022

Synes du, det kunne være spændende at arbejde for, at danske ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner sikrer fagligt stærke uddannelser til deres elever, studerende og kursister? Kan du bidrage til udarbejdelsen af budgetter, nøgletal og ledelsesinformation? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter i Ledelsessekretariatet.

 

Om Ledelsessekretariatet

Ledelsessekretariatet varetager en lang række funktioner i styrelsen, hvoraf de vigtigste er betjening af styrelsens direktør og øvrige direktion, økonomistyring, understøttelse af STUKs samlede ledelsesgruppe, organisationsudvikling samt sektorvendte styrelsesfælles udviklingsopgaver inden for bl.a. styrelsens tilsyn med landets skoler og gymnasier.

 

Om arbejdsopgaverne

Du vil i stillingen skulle indgå i to forskellige teams i Ledelsessekretariatet, hvoraf det ventes at din primære rolle vil være at finde i den del af stillingen, der er placeret i sekretariatets sektorvendte opgaveportefølje. Her vil du som en del af et mindre projektteam på 4 medarbejdere komme til at bidrage til arbejdet med udviklingen af bestyrelsesinitiativer på de selvejende ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner, som bl.a. består af landets gymnasier, erhvervsskoler m.fl. Arbejdet vil bl.a. bestå af:

 • Bidrage til arbejdet med et bestyrelsesprogram, herunder til leverancer af forskellige bestyrelsesinitiativer som udarbejdelsen af en bestyrelsesstrategi, vejledningsmateriale til sektoren og rapportskrivning.

 • Understøtte arbejdet med et koncept for faglige og økonomiske sektoranalyser, der skal understøtte datainformeret ledelse og bestyrelsesarbejde på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner.

 • Planlægning af arbejdsgruppemøder på internt og eksternt niveau, herunder udarbejdelse af oplæg og præsentationer.

 

Den anden del af stillingen vil være placeret i Ledelsessekretariatets økonomiske opgaveportefølje, hvor du i tæt samarbejde med kontorets andre økonomimedarbejdere vil være med til at løse større og mindre økonomiopgaver. Arbejdet vil bl.a. bestå af:

 • Udarbejdelse af budgetter og regnskaber i forbindelse med måned- og kvartalsopfølgning samt årsrapporter.

 • Besvarelse af henvendelser fra STUKs kontorer om økonomi, herunder koordinering på tværs af styrelsen, når der f.eks. skal indhentes bidrag til rapporter.

 • Levere og formidle nøgletal og økonomiske analyser til betjening af styrelsens direktion.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, du har en relevant lang videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.merc. el. lign. Du kan være nyuddannet eller have et par års erhvervserfaring. Det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet i centraladministrationen eller fra en anden politisk ledet organisation. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejde og/eller budget- samt regnskabsopgaver. 

 

Vi forventer, at du:

 • generelt har stærke metodiske og analytiske evner

 • har gåpåmod og en lyst til at lære og udvikle dig

 • kan arbejde selvstændigt, herunder koordinere og sikre fremdrift i dine opgaver

 • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde team- og projektbaseret

 • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation

 • kan formidle komplekse tal og analyser på en let forståelig måde

 • kan bevare overblikket også når det går stærkt

 • har gode færdigheder i Excel

 • har interesse for og/eller indsigt i regnskabsmæssige forhold

 

Det vil herudover være en fordel, hvis du har kenskab til Statens Budgetsystem eller løn i staten, men det er ikke et krav.

 

Arbejdsopgaverne løses i tæt samspil med dine kollegaer i sekretariatet. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, humor og gensidig respekt. Hos os er der ingen, der står alene med en opgave der er altid en kollega, der er parat til at give en hånd med eller sparre med dig.

 

Lyder det som noget for dig? Så ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, hvor du med din baggrund og erfaringer beskriver, hvordan du kan bidrage til arbejdet i sekretariatet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Forventet tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ask Lyno-Hansen på telefon 2084 9016 eller per mail: ask.lyno.hansen@stukuvm.dk. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest mandag den 29. august 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 35, du kan i forbindelse med samtalen blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering. 2. samtalerne forventes afholdt i uge 36.

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ansøgningsfrist

29-08-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Kategori

AC-fuldmægtig

 

Arbejdssted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Hjemmeside

http://uvm.dk/

 

Kontakt

Ask Lyno Hansen

Kontorchef

E-mail

23849016

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1015 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-08-2022
Udløber
29-08-2022
Kviknummer
LJA-83925057
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-08-2022
Ansøgningsfrist
29-08-2022
Kviknummer
LJA-83925057
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed