Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og erfaren udbudsjurist

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2020

Vil du være med til at styre og udarbejde omfattende og komplekse kontrakter, så har du mulighed for at komme med på holdet, der arbejder for at gøre en forskel for elever og studerende med en funktionsnedsættelse. Er du en erfaren udbudsjurist og trives du i arbejdet med komplekse udbud? Så er du måske vores nye kollega i enheden for Specialpædagogisk Støtte (SPS) i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Vi søger en erfaren faglig dygtig udbudsjurist med interesse og kvalifikationer inden for udbud og kontraktstyring. SPS-enheden administrerer ca. 90 kontrakter, som varierer mellem mindre ikke udbudspligtige kontrakter og en lang række omfattende og komplekse udbudspligtige kontrakter til en værdi på mellem 5 og 400 mio. kr. Kontrakterne spænder fra aftaler om at sikre den rigtige støtte til psykisk sårbare, over it-hjælpemidler til ordblinde og til høretekniske hjælpemidler til børn og unge med nedsat hørelse. Enhedens leverandører består både af store, mellemstore og små, private leverandører, uddannelsesinstitutioner og en række andre offentlige aktører. I SPS-enheden er vi desuden i gang med en omfattende udviklingsproces, som blandt andet omfatter udvikling og effektivisering af udbudsprocesser, kontraktindgåelse, kontraktstyring mm.

Dine arbejdsopgaver

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Ansvarlig for tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud i tæt samarbejde med de øvrige jurister og faggrupper i kontoret

 • Ansvarlig for kontraktstyring og anden dialog med leverandører af den kompenserende støtte

 • Ansvarlig for at udvikle og implementere nye og mere effektive sagsgange i forbindelse med udbudsprocesser, kontrakter, indkøb og leverandørstyring

 • Deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper om SPS

 • Generelle juridiske opgaver

 • Bidrag til ministersager/ministerbetjening i samarbejde med departementet

 

Om dig

Du er uddannet jurist med erfaring inden for udbud og kontraktstyring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra centraladministrationen eller den offentlige forvaltning i øvrigt. Det vil desuden være en fordel men ikke et krav, hvis du har handicapfaglig erfaring og/eller kendskab til de uddannelsesområder, som SPS-enheden betjener.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud

 • Har erfaring med at sikre kvalitet og fremdrift i udbud, hvor højt specialiseret faglighed og udbudsjura skal forenes

 • Er metodisk og fagligt stærk inden for udbuds- og forvaltningsret

 • Har stærke analytiske evner og en systematisk tilgang til opgaveløsningen

 • Kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne

 • Er pragmatisk og udviklingsorienteret og kan tænke i nye og bedre løsninger

 • Kan formulere dig korrekt og klart på skrift og i tale

 • Har gode samarbejdsevner og godt humør, også når arbejdstempoet er højt

 • Har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.

 

Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte 

SPS-enheden er en del af Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte. Centeret er organiseret i 7 teams og består af ca. 135 medarbejdere. Medarbejderne er ud over enheden for specialpædagogisk støtte - primært læringskonsulenter, der rådgiver og understøtter dagtilbud og skoler i deres arbejde med at løfte faglighed og trivsel og mindske negativ social arv.

I SPS-enheden administrerer vi de statslige specialpædagogiske støtteordninger (SPS) i forbindelse med uddannelse. Støtten skal sikre, at elever og studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre. Vi dækker uddannelserne på Uddannelses- og Forskningsministeriets område og de fleste uddannelser på Børne- og Undervisningsministeriets område. Vi er 22 medarbejdere og du bliver en del af et fællesskab med dygtige jurister, handikapfaglige medarbejdere og sagsbehandlere som alle brænder for at sikre, at elever og studerende med funktionsnedsættelse får den nødvendige støtte.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du bliver ansat som special- eller chefkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Det er besluttet, at Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte skal flytte til Holbæk som led i regeringens udflytningsplan for Bedre balance II. Det fremtidige arbejdssted vil derfor på et tidspunkt blive i Holbæk, når centeret flytter. Flytningen forventes gennemført medio 2021.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til kontorchef Kia Schou Borggaard 23 69 15 29.

Du kan læse mere om styrelsen på www.stukuvm.dk eller om SPS på www.spsu.dk

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på ministeriets hjemmeside på www.uvm.dk/job senest den 11. november 2020. Vi forventer at holde samtaler i uge 47. Der vil være to samtalerunder, og der vil blive stillet en mindre caseopgave i forbindelse med 2. samtale.

 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2020
Udløber
11-11-2020
Kviknummer
LJA-81221846
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-10-2020
Ansøgningsfrist
11-11-2020
Kviknummer
LJA-81221846
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed