Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og energisk AC-direktionssekretær til Direktionssekretariatet & Presse i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-07-2021

Trives du helt inde i maskinrummet for direktionsbeslutninger og ministerbetjening, og trives du i en hverdag, hvor der hele tiden er mange bolde i luften? Kan du lide at være direktionens bindeled til resten af organisationen og arbejde tværgående? Og motiverer det dig at arbejde med kvalitet og formidling i sagerne, så de står knivskarpt? Så søg stillingen som AC-direktionssekretær i Landbrugsstyrelsens Direktionssekretariat & Presse enhed.

Du har overblik og handlekraft

I Direktionssekretariat & Presse arbejder vi med at sikre en sublim understøttelse af vores direktion. Det betyder, at vi har fokus på at give den bedst mulige direktions- og ministerbetjening i vores daglige opgaveløsning, og som AC-direktionssekretær er du både i tæt dialog med de enkelte direktionsmedlemmer om sager og andre opgaver, ligesom du samarbejder tæt med enhederne i hele organisationen. Oveni har vi i sekretariatet en aktiv rolle i at understøtte direktionen i implementeringen af vores strategi Nemt, enkelt og til tiden, hvor vi bl.a. sætter fokus på fremsynet erhvervspolitik, effektiv forvaltning af høj kvalitet, digitalisering i centrum og kundeservice i top.

Som AC-direktionssekretær får du hovedansvaret for et direktørområde sammen med en af de andre AC-direktionssekretærer, men vi arbejder tæt sammen og er fælles om at betjene vores direktion og organisation bedst muligt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Direktions- og ministerbetjening som udgangspunkt inden for området EU & Landbrug, men du vil også komme i berøring med sager inden for vores drift og ressourceområde

  • Håndtering af bestillinger fra departementet

  • At skabe fremdrift og sikre overholdelse af deadlines

  • At sikre at sager og beslutningsoplæg til direktionen og departementet er præcist formildet, har det rette kvalitetsniveau, er koordineret og fagligt robuste

  • Koordinering af direktionens møder og sager både internt og eksternt

  • At indgå i eller drive tværgående opgaver eller projekter, der skal løftes i sekretariatet

 

Derudover kan du blive involveret i sekretariatsbetjening af direktørernes chefmøder, fælles ledermøder samt tiltag, der har til formål at styrke opgavevaretagelsen i sekretariatet.

Erfaring fra en politisk ledet organisation og gode samarbejdsevner

Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse og nogle års erfaring med direktions- og ministerbetjening fra en politiske ledet organisation eller lignende.

Vi lægger vægt på, at du er dygtig til proceshåndtering, har politisk tæft og er stærk på formidling, herunder at du kan gøre faglige eller komplekse problemstillinger forståelige. Det er i den sammenhæng en fordel, hvis du kender til eller allerede er trænet i Slotsholmsmetoden. Du kommer til at have mange kontaktpunkter i hele organisationen. Derfor skal du have gode sociale kompetencer, der gør dig i stand til at yde en kompetent rådgivning til de faglige enheder om sagsfremstilling og processer. Du skal ligeledes være med til at sikre, at der er fremdrift i sagerne, og at direktionen præsenteres for beslutningsoplæg af højt fagligt og kommunikativt niveau.

Det er desuden vigtigt, at du er god til at have mange bolde i luften på én gang, for der er ofte en bred vifte af opgaver, der skal håndteres, og du er også helt med på at være fleksibel, når opgaverne kræver det, så vi kan sikre den bedst mulige understøttelse af direktionen. Samtidig kan du prioritere og tilrettelægge dit arbejde selvstændigt, og du er kendetegnet ved at være proaktiv og ambitiøs i din opgaveløsning.

Om Direktionssekretariat & Presse din nye arbejdsplads

I enheden er vi pt. tre sekretærer, fire AC-direktionssekretærer, en student og et presseteam med en pressechef og to pressemedarbejdere foruden vores enhedschef. Vi arbejder tæt sammen med vores direktion om beslutningsoplæg, ministersager, mødematerialer og tværgående opgaver, ligesom vi har et stort fokus på øge kendskabet til vores styrelse gennem vores pressearbejde. I Direktionssekretariat & Presse får du et indgående indblik i og kendskab til organisationsstyring og topledelsens arbejde. Du bliver også en del af en enhed, hvor vi arbejder målrettet med at udvikle og styrke vores opgaveløsning, vores roller og værdiskabelse, samtidig med at vi har fokus på at skabe synergi mellem vores forskellige fagligheder og hjælpe hinanden. Vi har en uformel tone, lægger vægt på inddragelse og desuden har vi en ambition om at være en værdsat samarbejdspartner i hele organisationen.

Hos Landbrugsstyrelsen ser vi os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder som en del af et stort ministerium. Det får du hos os, både når det kommer til dine arbejdsopgaver, mængden af ansvar og ny viden. Vi investerer hvert år i god trivsel, efteruddannelse, udviklingssamtaler og god ledelse og nyder godt af motionsrum, sund kantine, frugtordning, m.v.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kompetencer og erfaring i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

Kontakt

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Sax Røgind på telefon 4024 9686 (i uge 27 og 28) eller Aksel Nielsen på telefon 4526 3607 (i uge 29, 30 og 31).

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis mv. online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 8. august 2021. Der vil blive afviklet samtaler den 13. august og 2. samtaler den 17. august.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
LJA-82394286
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-07-2021
Ansøgningsfrist
08-08-2021
Kviknummer
LJA-82394286
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed