Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og dygtig fuldmægtig til Økonomistyring i Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2021

Ansøgningsfrist: 20-05-2021

 

Vil du bidrage til at videreudvikle og styrke opfølgningen på departementets interne økonomi samt til Skatteministeriets tværgående styrings- og tilsynsopgaver? Har du lyst til at arbejde med økonomistyring, udvikling af styringskoncepter og deltage i forretningsanalyser? Så er du måske den kollega, vi søger i Økonomistyringskontoret. 

 

Arbejd med tværgående styring og tilsyn

Kontoret Økonomistyring er en del af afdelingen Koncernstyring i Skatteministeriets departement. I Økonomistyring er der fokus på at forbedre ministerområdets styring og tilsyn, og vi arbejder bl.a. med departementets interne økonomi, udgiftsopfølgninger og budgetlægning, håndtering af kritik fra Rigsrevisionen og tilsyn med udgifter til indkøb af bl.a. juridisk bistand. Herudover driver kontoret også komplekse analyseopgaver og konceptudvikling og implementering af risikostyring, mål- og resultatplaner mv.

 

Da vi har ansvaret for en række af koncernens interne betalingsmodeller, tværgående tilsyns- og økonomikoncepter mv. har vi et tæt samarbejde med de øvrige kontorer i Koncernstyring om tilsynsopgaven og med koncernens ti styrelser om at implementere og forbedre den løbende styring og opfølgning på områderne. 

 

Der er tale om en ambitiøs dagsorden, som kræver fagligt og relationsstærke medarbejdere med stort engagement. Arbejdet kræver desuden gode formidlingsevner og en lyst til at tilegne sig viden om nye faglige områder og departementets og styrelsernes styringsopgaver.

 

Du forventes at skulle varetage opgaver vedrørende økonomistyringsopgaver for departementet og tilsynsopgaver i koncernen, men kan også få berøring med kontorets andre opgaver.

 

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

  • Løbende opfølgning på departementets økonomi, herunder særligt ift. lønområdet

  • Bidrag til videreudvikling af departementets økonomistyring både tekniske og formidlingsmæssigt

  • Deltage i forretningsanalyser 

  • Levere beslutningsoplæg til ministeriets ledelse

 

I kontoret hjælper vi hinanden og vægter samarbejde om opgaverne højt både internt i kontoret og med resten af ministeriet. Stillingen byder på en til tider omskiftelig hverdag, selvstændighed og et stort ansvar. Vi lægger samtidig stor vægt på personlig såvel som faglig udvikling med løbende feedback.

 

Blik for detaljen og det konstruktive samarbejde

Du er cand.scient.pol., cand.polit., cand.merc. eller har en anden relevant videregående uddannelse. Du må gerne være nyuddannet, men du kan også have et par års erfaring.

 

Vi forventer, at du har:

  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

  • En selvstændig og struktureret tilgang til opgaveløsning

  • Lyst til at arbejde med tal og har blik for detaljen

  • Interesse for at skabe gode relationer og indgå i konstruktivt samarbejde med både kollegaer og andre faggrupper

 

Erfaring fra et andet ministerium eller styrelse vil være en fordel, men er ikke et krav.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 20. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 21. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef for kontoret Økonomistyring Lars Bødker Madsen på telefonnummer 72 37 12 79.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82054404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-05-2021
Ansøgningsfrist
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82054404
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed