Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs kontorchef til centralt styringskontor i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-03-2021

Er du en dygtig leder? Og vil du være med til at løfte en helt central samfundsopgave samtidig med at du får bragt hele din faglige og ledelsesmæssige værktøjskasse i spil? Så er du måske vores nye kontorchef på området for budgetter og udgiftsopfølgning på områderne Erhverv, Selskaber og Særlig kontrol. Her skal du sammen med fire andre kontorchefer sørge for koordination af budgetarbejdet og være med til at videreudvikle driftsstyring, opfølgning på KPIer og arbejdsprogrammer.

Arbejdet med budgetterne kræver både faglig indsigt og talforståelse og en analytisk kapacitet til at overskue komplekse problemstillinger. Kontoret løser centrale opgaver i forhold til den økonomiske og driftsmæssige styring af Skattestyrelsen, ligesom arbejdet med analyser og beslutningsoplæg til både styrelsens ledelse og det politiske niveau udgør en væsentlig opgave.

Kontoret har 13 faste medarbejdere, og stillingen kræver at du også har et stærkt ledelsesmæssigt fokus på både at sikre deres trivsel og udvikling, samt på kvalitet og samarbejde om opgaverne. Omgangsformen er meget uformel og præget af stor hjælpsomhed og et godt samarbejde.

De fem kontorer i afdelingen udgør tilsammen Styring og Digitalisering, og har fokus på styring af styrelsens økonomi og produktion og på at være forrest med udviklingen af digitaliseringsværktøjer.

Kontoret og opgaverne:

Kontoret understøtter en solid økonomistyring af fagområderne Selskab, Erhverv, og Særlig Kontrol, så styringen ses samlet på tværs af finansiel og driftsstyring. Derudover håndterer kontoret løbende de prioriteringer, budgetmæssige ændringer og udfordringer der opstår på styrelsens område. Det er kort sagt en bred vifte af klassiske økonomiopgaver over bistand til fagområderne til besvarelse af spørgsmål fra Folketinget.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Gennemførsel af årlig prioriterings- og budgetproces, hvor afdelingernes budgetter fastlægges

  • Udarbejde økonomiske analyser og beslutningsoplæg til direktion og det politiske niveau i samarbejde med fagområderne.

  • Bidrag til Skattestyrelsens løbende økonomistyring og udgiftsopfølgning

  • Løbende håndtering af budget- og direktionssager

  • Vurdering af administrative økonomiske konsekvenser af policy initiativer samt ny lovgivning mv.

  • Bidrag til udarbejdelse af fagområdernes arbejdsprogrammer og prioritering af aktiviteter på afdelingsniveau

 

Dig som leder

Vi vægter højt, at du er god til at samarbejde og at du evner at prioritere og organisere kontorets opgaver i en travl hverdag. Det er samtidig vigtigt, at du i din ledelse kan yde kvalificeret faglig sparring til medarbejderne på de problemstillinger der opstår, så I rammer plet med kontorets løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til det statslige økonomi- og styringssystem.

Derudover forventes det, at du er en god personaleleder der formår at fastholde og understøtte kontorets gode arbejdsmiljø og er optaget af medarbejdernes personlige og faglige udvikling.

Du vil blive en del af en ledergruppe med fire chef-kollegaer og én underdirektør. Du vil referere til underdirektøren for afdelingen Styring og Digitalisering.

Om dig og din baggrund

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og solid erfaring med at arbejde både strategisk og operationelt gerne fra en lignende stilling i det offentlige. Du er en dygtig og ambitiøs leder, der kan motivere og udvikle dine medarbejdere. Du trives i en politisk styret organisation, har stor beslutningskraft og er god til at skabe relationer, ligesom du har erfaring med at indgå i et lederteam. Du er en dygtig og effektiv kommunikator, både i forhold til medarbejdere og chef-kollegaer, og du prioriterer at skabe et åbent og tillidsbaseret arbejdsmiljø. Styring og opfølgning falder dig naturligt, og du kan samarbejde på tværs af organisationen, samt sikre den fornødne koordinering og videndeling i organisationen. Du skal derfor være robust og kunne holde hovedet koldt, også i pressede situationer.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Er samarbejdsorienteret

  • Har erfaring med at styre både drift og udviklingsaktiviteter

  • Er fagligt og analytisk stærk

  • Er en god personaleleder, der interesserer dig for mennesker, og både har fokus på at udvikle den enkelte og samarbejdet i kontoret

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et kollegialt og fagligt stærkt miljø, der udvikler og udfordrer dig. Vi har høje faglige ambitioner og engagerede medarbejdere. Du får en bred kontaktflade, da vi er bindeled mellem de interne faglige enheder, direktionen og departementet. Og ikke mindst kommer du til at arbejde med en helt central samfundsopgave, hvor du har mulighed for at gøre en positiv forskel og for at udvikle både dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer på et højt niveau.

Ansøgning og kontakt 

Send din ansøgning sammen med CV indeholdende dine opnåede resultater, eksamensbeviser og eventuelt yderligere relevant materiale senest den 11. april 2021 via linket 'Søg stillingen'.

Vi forventer at indkalde og gennemføre samtaler løbende. Samtaler foregår for tiden via Teams. Der vil være et testforløb med personanalyse og logisk test for de kandidater, der går videre i processen. Forventet tiltrædelse per 1. juni 2021 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Michael Brix Hesselager på telefon 41 72 90 30 eller fungerende kontorchef for Styringskontor Erhverv, Selskab og Særlig kontrol Jens Heide Nielsen på telefon 72 37 38 59.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål, men der vil eventuelt være mulighed for varig ansættelse. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du bliver en del af afdelingen Styring og Digitalisering under fagområdet Økonomi i Skattestyrelsen, og dit arbejdet sted bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Hannemanns Allé 25
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Hannemanns Allé 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2021
Udløber
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81873647
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Hannemanns Allé 25
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-03-2021
Ansøgningsfrist
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81873647
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed