Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs konsulent til studieadministrationen på KEA

KEA

Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2020

Er du erfaren i at drive og implementere større projekter? Er du systemstærk, har indsigt i forvaltning og systemunderstøttelse af den? Vil du være med til at videreudvikle en effektiv og strømlignet studieadministration? Så er du måske vores nye konsulent.

Studieadministrationen på KEA er gennem det seneste år omlagt med fokus på øget specialisering af driften og står nu over for de næste strategiske udviklingsopgaver. KEA skal i 2021 implementere det nye studieadministrative system, ESAS, som er et forretningskritisk system og udgør hjertet i den daglige administration. Implementeringen af ESAS skal ske i sammenhæng med en række udviklingsopgaver i Studieadministrationen med det formål at sikre korrekte og effektive arbejdsgange.

Om jobbet:
Du vil i de første år af din ansættelse være projektleder og skal styre implementeringen af ESAS hos KEA. Systemet er udviklet til bl.a. erhvervsakademierne og skal implementeres i hele Danmark. Du vil være tovholder på en koordineret og detaljeret implementeringsplan, udarbejde beslutningsoplæg til KEAs styregruppe for ESAS, styre og sikre fremdrift i opgaverne samt sikre tilstrækkelig inddragelse af kollegaer og relevante enheder på KEA. Du bliver ansvarlig for projektet overordnet set og vil være ansvarlig for forretningsområdet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den tekniske ansvarlige, som sidder i afdelingen, Facility og IT.

I forlængelse af implementeringsopgaven vil du bl.a. skulle arbejde med at understøtte og videreudvikle dataunderstøttede effektive arbejdsgange og den daglige drift i Studieadministrationen. Du vil endvidere skulle varetage tværgående koordinerende opgaver og indgå i tværgående udviklingsprojekter i Økonomi og Studieadministration fx øget automatisering og ibrugtagning af robotteknologi. Du bliver således tilknyttet den daglige drift og skal sikre fortsat udvikling og øget kvalitet i administrationen.

Om dig:
Vi forventer, at du:

  • Har 3-5 års erfaring, en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, og/eller erfaring og styr på metodik og værktøjer gennem en formel uddannelse/certificering inden for projektledelse.

  • Har erfaring med ledelse af implementeringsprojekter.

  • Har overblik, arbejder struktureret og analytisk og har samtidig en pragmatisk tilgang.

  • Har kendskab til forvaltning og gerne kendskab til den administrative drift af en uddannelsesinstitution.

  • Har en stærk forståelse for systemer samt et skarpt blik for processer og arbejdsgange og kan derfor bidrage til en fortsat optimering af den daglige drift.

  • Ikke er bange for at tage fat og tager del i de løbende opgaver i driften.

  • Er en dygtig kommunikator og en stærk formidler. Du formår både at understøtte dine kollegaer i den daglige opgaveløsning og samarbejde tæt med relevante enheder på Kea, herunder særligt KEA Facility og IT samt KEA Kvalitet.

Vi tilbyder:
Du bliver ansat i enheden, Økonomi og Studieadministration, der varetager alle opgaver fra optag, studieforløb, vejledning til eksamen og økonomistyringen på KEA. Du bliver en del af Studieadministrationen sammen med godt 20 dedikerede kollegaer. Vi er en ambitiøs enhed, der arbejder med at understøtte de studerendes uddannelse på KEA bedst muligt. Du kommer til at arbejde på KEA og vil primært have arbejdsplads på Guldbergsgade. Ansættelsen sker på gældende overenskomst.

Er du klar til en ny udfordring hos KEA?
Søg stillingen via nedenstående link senest den 9. februar 2020. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer. Jobbet ønskes besat fra 1. april 2020. Samtaler forventes afholdt uge 7/8 og 9.

Spørgsmål kan rettes til leder af studieadministrationen, Mette Holm Sørensen, på tlf. 61 96 56 60.

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

Om KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på Twitter, LinkedIn og Facebook.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KEA

Adresse 1
Guldbergsgade 29N
2200 København N
Danmark
Adresse 2
Guldbergsgade 29N
2200 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-01-2020
Udløber
09-02-2020
Kviknummer
LJA-79031084
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KEA

Adresse
Guldbergsgade 29N
2200
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-01-2020
Ansøgningsfrist
09-02-2020
Kviknummer
LJA-79031084
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed