Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs jurist til spændingsfeltet mellem politik og jura på beskæftigelsesområdet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-06-2021

Har du lyst til at arbejde med jura og politik på et højt fagligt niveau, og er du interesseret i beskæftigelsespolitik? Vil du gerne arbejde tæt på den politiske beslutningsproces og arbejde med lovgivning som understøtter, at udsatte borgere får den rette beskæftigelsesindsats? Så har vi en spændende stilling i Arbejdsmarkedspolitisk center 1.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Bliv del af et stærkt fagligt miljø

I Arbejdsmarkedspolitisk center 1 udvikler og implementerer vi beskæftigelsesindsatsen, som på daglig basis har stor betydning for rigtig mange borgere. Vi arbejder for at sikre, at beskæftigelseslovgivningen på bedst mulig vis understøtter kommunerne i at give udsatte borgere den rette beskæftigelsesindsats og det gør vi bl.a. via reformudspil og udvikling af indsatser og policy.

Vi har ansvaret for beskæftigelsesindsatsen for de udsatte borgere i kontanthjælpssystemet, borgere på sygedagpenge og i jobafklaringsforløb, borgere med handicap og borgere, der er i ressourceforløb eller i fleksjobordningen. Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering bredt set.

Du vil bl.a. indgå i vores juridiske koordinationsgruppe, som består af centrets 8 jurister. Derudover vil du indgå i samarbejdet på tværs af faggrupper og opgaver i centeret. Vores arbejde involverer et tæt samarbejde med resten af styrelsen, vores departement, andre ministerier og med kommunerne.

Du vil blandt andet skulle arbejde med indsatsen på fleksjobområdet, som der skal være politiske forhandlinger om i det kommende år og fx kontanthjælpsområdet, ressourceforløb, kompensationslov, sygedagpenge og ny lov om en helhedsorienteret indsats. Du skal være med til at udvikle faglige løsninger, der tager højde for politiske ønsker, og som samtidig er administrerbare i kommunerne. Du får en varierende arbejdsdag med stor indflydelse og ansvar for de opgaver, du bliver stillet.

Dine opgaver vil eksempelvis være:

 • udarbejdelse af lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger

 • betjening af ministeren og vejledning af kommunerne

 • at bidrage til løbende politikudvikling og regelforenkling

 • at understøtte interne og eksterne projekter, når der opstår juridiske problemstillinger

 • besvarelse af juridiske spørgsmål fra kommuner m.fl.

 

Opgaver og ansvar tilpasses dine kompetencer og erfaring.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • er cand.jur. med en god juridisk forståelse

 • har erfaring med beskæftigelsespolitik fx fra en kommune, styrelse eller lignende

 • finder det spændende at arbejde i en politisk ledet organisation

 • har mod på at omsætte politik og jura til forståelige notater og budskaber

 • tager ansvar, er fleksibel og initiativrig

 • både kan arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde i et tværfagligt miljø.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. august 2021.

Du ansættes som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten, men hvis kvalifikationerne tilsiger det, er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Dit daglige arbejdssted er Vermundsgade 38, 2100 København Ø

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef, Anders Terp Bekhøj på tlf.nr. 7221 7415.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 13. juni 2021.

Vi forventer, at holde samtaler den 21 og 22. juni 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-06-2021
Udløber
13-06-2021
Kviknummer
LJA-82192034
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-06-2021
Ansøgningsfrist
13-06-2021
Kviknummer
LJA-82192034
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed