Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs generalist til Kontoret for Strategi og Analyse i Koncern IT Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2019

Brænder du for digitalisering af den offentlige sektor, og vil du være med til at understøtte Københavns digitale udvikling? Har du erfaring med at facilitere og lede beslutningsprocesser, og har du en solid økonomisk forståelse? Så er du måske vores nye medarbejder i Koncern ITs kontor for Strategi og Analyse. 

Om stillingen 

Københavns Kommune har en ambition om at være førende på it-området i den offentlige sektor. Hvis du vil hjælpe med at opfylde den ambition, har kommunens tværgående it-funktion, Koncern IT, en ledig stilling i kontoret for Strategi og Analyse. Kontoret består af 15 engagerede medarbejdere, der hver dag bistår Københavns Kommune med strategi- og forretningsudvikling på it-området. 

Du vil blive en del af stabsteamet i Koncern IT. Teamet har en tværgående funktion i Koncern IT, og blandt kerneopgaverne er udarbejdelse af business cases, understøttelse af Koncern ITs direktion med oplæg, udarbejdelse af indstillinger, notater, business cases og analyser samt at indgå i strategiske indsatsspor, projekter og forbedringstiltag. Derudover sekretariatsbetjener vi en række it-fora på både strategisk, operationelt og it-fagligt niveau. 

Om dig 

Du har en relevant videregående uddannelse indenfor fx samfundsvidenskab eller it. Du har erfaring fra en tilsvarende stilling. Du kan også være nyuddannet med relevant erfaring fra studiejobs eller lignende. Det vigtigste er, at du kan planlægge, drive og færdiggøre analyseprojekter sikkert og selvstændigt.

Du skal trives i en til tider hektisk og omskiftelig hverdag, hvor du både har faste opgaver, skal indgå i aktuelle tværgående projekter og samtidig skal håndtere presserende bestillinger fra direktionen eller fra rådhuset. Du vil få en bred samarbejdsflade på tværs af Koncern IT, og det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner, organisatorisk forståelse og trives med at have en bred kontaktflade fra ledere til faglige specialister. 

Vi forventer desuden at du har: 

  • erfaring med procesledelse
  • stærke skriftlige kompetencer og evne til at formidle tekniske problemstillinger
  • økonomisk forståelse og evne til at holde mange bolde i luften
  • erfaring med ledelsesbetjening, oplæg, indstillinger og notater i en politisk organisation
  • en strategisk og analytisk tilgang til opgaverne og evne til at skabe løsninger under krydspres
  • en fleksibel og serviceminded arbejdsform, og at du kan bevare overblikket og humøret også i pressede situationer

 

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med it og digitalisering gerne fra en politisk organisation. 

Hvad skal du? 

Stillingen vil indeholde en kombination af faste opgaver som sekretariatsbetjening samt koordination af strategiske indsatser, projekter og forbedringstiltag samt oplæg, indstillinger, business cases og notater for direktionen. 

Hvad tilbyder vi? 

Du vil indgå i et team på syv medarbejdere, hvor opgaverne er varierede og til tider uforudsigelige. Vi har det til fælles, at vi har et højt fagligt ambitionsniveau, og at vi samtidig har det sjovt, når vi går på arbejde. Du vil få gode udviklingsmuligheder, ansvar for opgaver og sparring med dygtige kollegaer i teamet. 

Hos os får du et job med stor betydning for landets største arbejdsplads og dens udvikling. Vi befinder os i et krydsfelt mellem kommunens kerneforretning og it, og du kommer både til at arbejde indenfor it, økonomi, politik, analyser, interessenthåndtering og strategi. Der er gode muligheder for at præge dine arbejdsopgaver og at være med dér, hvor digitaliseringen af kommunen sker.

Koncern IT er en levende arbejdsplads med en uformel omgangstone, kollegaer med forskellige faglige kompetencer, sociale aktiviteter og fleksible arbejdsforhold. Vi går desuden op i at sikre gode muligheder for karriere- og kompetenceudvikling. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning. 

Mere information 

Hvis du er interesseret og gerne vil høre nærmere, er du velkommen til at ringe til teamkoordinator Julie Caroline Preuthun på 2926 9711. 

Tiltrædelse pr. 1. august 2019. 

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag d. 9. juni 2019

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25.

Om Koncern IT 

Vi er KIT Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2019
Udløber
09-06-2019
Kviknummer
LJA-73433487
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Analyse, Strategi og udvikling, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-05-2019
Ansøgningsfrist
09-06-2019
Kviknummer
LJA-73433487
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Analyse, Strategi og udvikling, Økonomi og regnskab
Beliggenhed