Gem annonce

Ambitiøs generalist til Koncernregnskab i Skatteministeriets departement

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-06-2022

Har du interesse for aktuelle faglige problemstillinger på skatteområdet, og har du lyst til at arbejde med komplicerede processer og skrive solide beslutningsoplæg, som skal bidrage til at styrke fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor? Så er du måske vores nye medarbejder i kontoret for Koncernregnskab i Skatteministeriets departement.

 

Koordinering og tilsyn med forvaltningen

Du bliver en del af kontoret i departementet, som har det overordnede ansvar for at udarbejde og koordinere sager om forvaltningen af ministeriets regnskaber. Dette sker i tæt samarbejde med ministeriets mange interessenter, og indebærer en bred vifte af fagligt udfordrende og samfundsaktuelle problemstillinger på skatteområdet.

 

Vi søger lige nu en medarbejder til at løse opgaver relateret til statens indtægter. Du vil få mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af opgaver, herunder bl.a.:

  • Betjening af ministeren ved udarbejdelse af beslutningsoplæg mv.

  • Udarbejdelse af svar til Folketinget

  • Koordinering og styring af processer i relation til departementets tilsyn med styrelserne

  • Udarbejdelse af ledelsesrapportering om aktuelle problemstillinger

  • Kvalitetssikring og bidrag til udarbejdelse af årsrapporten for statens skatter og afgifter

  • Indgå i tæt samarbejde og dialog med departementets øvrige kontorer, koncernens faglige styrelser, Finansministeriet og Rigsrevisionen

  • Diverse udviklingsopgaver, fx løbende styrkelse af ledelsesrapportering, risikostyring af forretningsgange vedr. statens indtægter og afgifter mv.

 

Vi kan tilbyde dig et solidt fagligt miljø med en stejl læringskurve, hvor overblik og samfundsfaglig indsigt skal kombineres med komplekse faglige problemstillinger.

 

Du kan forvente en omskiftelig og til tider travl hverdag i et dynamisk kontor, hvor en bred vifte af opgaver kræver tæt koordinering med hele ministeriets koncern. I kontoret hjælper vi hinanden, og vi vægter faglighed og samarbejde om opgaverne højt. Stillingen byder på høj grad af selvstændighed og ansvar tilpasset din faglige erfaring. Vi lægger samtidig stor vægt på personlig såvel som faglig udvikling.

 

Stærke formidlingsevner og god talforståelse

Du kan have flere års relevant erfaring fra en politisk ledet organisation, men kan også være nyuddannet. Mest væsentligt er det, at du har lyst til at finde løsninger på aktuelle og til tider komplekse problemstillinger i et dynamisk kontor, der har som vision at sikre et solidt forvaltningsmæssigt fundament for et korrekt statsregnskab.

 

Du har en lang videregående uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.polit. eller cand.merc. Du har stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner og en god talforståelse. Du tager ansvar, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og du har lyst til at skabe gode relationer i samarbejdet med såvel kolleger som ministeriets øvrige interessenter. Du har blik for detaljen, og bruger det til at finde løsninger, der virker.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriets departement arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 20. august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Martin Høirup Wiboltt på telefonnummer 7237 1842.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

 

Stillings-ID

156170

 

Ansøgningsfrist

20-08-2022

 

Arbejdssted

Hovedstadsområdet

 

Arbejdssted

Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K

 

Hjemmeside

www.skm.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
21-06-2022
Udløber
20-08-2022
Kviknummer
LJA-83744944
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-06-2022
Ansøgningsfrist
20-08-2022
Kviknummer
LJA-83744944
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce