Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig og ambitiøs advokat eller 3. års fuldmægtig søges til unikt advokatfirma

Nuna Advokater

Nuuk

Indrykket
29-11-2018

Fast ejendom, udbuds- og entrepriseret, ansættelsesret, international og national erhvervsrådgivning, kontraktsret og procesret. Det og mange andre områder er, hvad vi beskæftiger os med hos Nuna Advokater.

Hvis du er advokat eller 3. års advokatfuldmægtig, og har lyst til at indgå i et hold med både erfarne og yngre kolleger om unikke opgaver, så er du måske den person, vi søger.

HØJT TIL LOFTET OG STEJL LÆRINGSKURVE

Hos Nuna Advokater får du en udfordrende og alsidig hverdag, hvor du tidligt bliver fortrolig med klientkontakt og direkte rådgivning af private og offentlige virksomheder samt kommunale myndigheder. Dine arbejdsopgaver vil bestå af erhvervsrådgivning, sagsbehandling indenfor entrepriseret, projektsalg, førelse af forhandlinger, kontraktudarbejdelse, retssagsbehandling, bistand i forvaltnings- og personalesager, udarbejdelse af notater og meget mere. Du vil opleve, at vi arbejder med sagstyper, der normalt er forbeholdt større danske advokatfirmaer.

Hos Nuna Advokater vil du kunne vokse både personligt og fagligt, og du vil have mulighed for at få et stort ansvar og selvstændighed i din dagligdag naturligvis med fornøden løbende sparring med dine kolleger. Derudover får du adgang til et stort netværk via vores samarbejdspartner i Danmark, Horten.

Vi er ambitiøse, og høj faglighed og professionalisme er kendetegnende for vores virke, samtidigt med at vi har en uhøjtidelig og varm omgangstone.

DINE KVALIFIKATIONER

Du er en advokat med nogle års erfaring eller 3. års advokatfuldmægtig, der har arbejdet med komplicerede juridiske problemstillinger, og du har vist gode resultater både på studiet og i dine tidligere job. Dine skriftlige og mundtlige egenskaber er i top, og vi lægger tillige vægt på gode skriftlige engelskkundskaber.

Som person tilgår du dine opgaver forretningsmæssigt, og du er resultatorienteret. Du kan håndtere en alsidig hverdag, du drives af at yde topprofessionel rådgivning, og du følger dine sager helt til dørs. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig, da vi prioriterer en fornuftig work-life balance.

ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte partner og advokat Peter Schriver på ps@nuna-law.gl eller +299 55 79 22. Send os din ansøgning, CV og karakterer hurtigst muligt og senest den 31. december 2018. Vi holder samtaler løbende.

OM NUNA ADVOKATER

Nuna Advokater er Grønlands førende advokatfirma med mere end 50 års erfaring indenfor erhvervsrådgivning, og vi tiltrækker unikke sager, har en flad organisationsstruktur og en stab af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder sammen med vores samarbejdspartner Horten full-service rådgivning, og vi har indgående kendskab til det grønlandske samfund. Og så har vi i øvrigt adgang til noget af verdens smukkeste natur lige uden for døren.

Del dette job

Kontakt

Nuna Advokater

Adresse 1
Postboks 59
3900 Nuuk
Danmark
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
Peter Schriver
Tlf: 
(299) 32 13 70
Praktisk information
Oprettet
29-11-2018
Udløber
31-12-2018
Kviknummer
LJA-68380471
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nuna Advokater

Adresse
Postboks 59
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
29-11-2018
Ansøgningsfrist
31-12-2018
Kviknummer
LJA-68380471
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed