Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiske praktikanter til udvikling, analyse og optimering

Politi

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019

Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet

 

Vil du være en del af et dynamisk team, der arbejder med den fortsatte udvikling af beredskabsområdet i politiet? Så er du måske en af vores nye praktikanter! 

 

PRAKTIKOPHOLDET

Vi søger dig som er på udkig efter et spændende og udviklende praktikforløb, hvor høje ambitioner og godt humør går hånd i hånd. Du bliver en del af Beredskabsudvikling, der tilbyder et bredt spektre af projektopgaver med fokus på udviklingen af det beredskabsmæssige område. Der er mulighed for praktikophold i en af følgende sektioner: Projekter og Centerstøtte, Analyse og Borgerservice eller Kvalitet og Metode. Sektionerne arbejder alle med udviklingsprojekter, der har til formål at understøtte opgaveløsningen i landets politikredse. Projekterne spænder fra styring af politiets ressourcer til at forbedre borgernes møde med politiet.

 

Uanset hvilken sektion du bliver praktikant i, kommer du under vingen på en projektleder og får mulighed for at suge viden til dig. Du understøtter projektlederen med både tilrettelæggelse, analyse og kommunikationsopgaver. Du bidrager desuden til design af processer og konceptudvikling. Der er fokus på kvalitet i dine opgaver, som vil være alsidige og udfordrende.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både akademiske og politifaglige kollegaer. Derudover har enheden et tæt samarbejde med landets 12 politikredse.

 

OM DIG

Vi har gjort os nogle overvejelser om, hvem du er og hvad du kan. Men overrask os gerne! Det vigtigste for os er, at du er engageret og har lyst til at bidrage og lære.

 

Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i nogle af følgende udsagn:

  • Interesse for projektarbejde og tværfagligt samarbejde

  • Erfaring med analyse og databehandling (kvantitativ og kvalitativ)

  • Flair for at udarbejde skriftligt materiale som fx notater, rapporter, PowerPoints mv.

  • Erfaring med visuel formidling af komplekse problemstillinger

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Praktikperioden vil være fra august eller september 2019 og have en 4-5 måneders varighed med 30-37 timers arbejde om ugen. Den nærmere arbejdstid aftaler vi sammen også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperiode. Praktikken er ulønnet og skal være led i en videregående uddannelse samt meritgivende. Såfremt dit studie er struktureret anderledes, og du gerne vil gennemføre praktikken i en anden periode er du også velkommen til at søge.

 

Dit arbejdssted vil være i Ejby, Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup.

 

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

 

Det siger vores tidligere praktikanter om os

Jeg har som praktikant haft nogle gode, sjove og lærerige måneder! Fagligt har jeg beskæftiget mig med udviklingsprojekter og opnået indblik i forretningsgange i en politisk styret organisation herunder det tværfaglige samarbejde samt politiets metodik og fremgangsmåde for projektledelse. Jeg har udviklet mig personligt, da jeg har fået et godt indblik i, hvordan det helt praktisk er at være en del af en stor organisation med mange forskellige kollegaer. Mit praktikophold har helt klart levet op til mine forventninger og overrasket mig positivt! Rikke, praktikant i Projekter og Centerstøtte, foråret 2018

 

Det fedeste ved min praktik har været variationen af opgaver og fornemmelsen af, at sværhedsgraden af opgaver er steget i takt med, at mit kendskab til projekterne og organisationen er blevet større. Praktikopholdet har helt sikkert levet op til mine forventninger og jeg vil klart anbefale det til alle, der har lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt! Sidse, praktikant i Analyse og Borgerservice, efteråret 2018.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Camilla Cecilie Breede på telefon 51203845 eller CBR016@politi.dk. Du kan finde generel information om politiet og information om politiet som arbejdsplads på www.politi.dk.

 

For at søge stillingen, skal du sende din ansøgning og CV samt dokumentation for, at du er indskrevet på en højere læreanstalt til CBR016@politi.dk. Angiv gerne hvor mange timer om ugen du kan være i praktik. 

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 15. maj 2019.

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Om sektionerne

Sektion for Projekter og Centerstøtte

Sektionen arbejder med projekter til den brede operative udvikling gennem udvikling og implementering af effektive og innovative metoder for den operationelle opgaveløsning i politiet.

 

Sektion for Analyse og Borgerservice

I Analyse og Borgerservice arbejder vi både med initiativer med fokus på borgerservice fra Justitsministeriets Nærhed & Tryghed udspil samt behov, der opstår internt i organisationen.

 

Sektion for Kvalitet og Metode

Sektionen er det nationale omdrejningspunkt for politiets driftsstyringsmodel, der understøtter gennemsigtig og effektiv styring af politiets ressourcer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Politi

Adresse 1
Ejby Industrivej 125-135
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Ejby Industrivej 125-135
2600 Glostrup
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
15-05-2019
Kviknummer
LJA-71532348
Jobtype
Deltid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Politi

Adresse
Ejby Industrivej 125-135
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-03-2019
Ansøgningsfrist
15-05-2019
Kviknummer
LJA-71532348
Jobtype
Deltid
Praktikant/trainee
Kategori
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Beliggenhed