|   
Gem annonce

Akademiske praktikanter til udvikling af politiets møde med borgerne

Politi

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019

Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet

Vil du udvikle politiets borgerservice som en del af et ungt og dynamisk team, hvor du får lov til at tænke ud af boksen og bidrage til at bringe politiet tættere på borgerne? Så er du måske vores nye praktikant! 

DINE OPGAVER

Vi søger dig som er på udkig efter et spændende og udviklende praktikforløb, hvor høje ambitioner og godt humør går hånd i hånd. Du bliver en del af Sektionen for Analyse og Borgerservice, der tilbyder et bredt spektre af projektopgaver med fokus på at forbedre borgernes oplevelse i mødet med politiet.

Du kommer under vingen på en projektleder og får mulighed for at suge viden til dig. Du understøtter projektlederen med både tilrettelæggelse, analyse og kommunikationsopgaver. Du bidrager desuden til udviklingsopgaver, der vedrører design af processer og konceptudvikling. Der er fokus på kvalitet i dine opgaver, som vil være alsidige og udfordrende. I Analyse og Borgerservice kommer du til at arbejde tæt sammen med både akademiske og politifaglige kollegaer. Derudover har enheden et tæt samarbejde med landets 12 politikredse, og en del af dine opgaver består i kontakt til kredsene.

OM DIG

Vi har gjort os nogle overvejelser om, hvem du er og hvad du kan. Men overrask os gerne! Det vigtigste for os er, at du er engageret og har lyst til at bidrage og lære.

Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i nogle af følgende udsagn: 

  • Interesse for projektarbejde og tværfagligt samarbejde
  • Erfaring med analyse og databehandling
  • Flair for at udarbejde skriftligt materiale som fx notater,rapporter, PowerPoints mv.
  • Erfaring med visuel formidling af komplekse problemstillinger

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Praktikperioden vil være fra februar eller marts 2019 og have en 4-5 måneders varighed med 30-37 timers arbejde om ugen. Den nærmere arbejdstid aftaler vi sammen også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperiode. Praktikken er ulønnet og skal være led i en videregående uddannelse samt meritgivende. Såfremt dit studie er struktureret anderledes, og du gerne vil gennemføre praktikken i en anden periode er du også velkommen til at søge.

Dit arbejdssted vil være i Ejby, Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Camilla Cecilie Breede på telefon 1203845 eller CBR016@politi.dk. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil.  Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis samt dokumentation for, at du er indskrevet på en højere læreanstalt. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format. Angiv gerne hvor mange timer om ugen du kan være i Analyse og Borgerservice.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om Sektionen for analyse og borgerservice i Rigspolitiet

Analyse og Borgerservice er en del af National Beredskabsafdeling under Politiområdet i Rigspolitiet. Sektionen har det nationale ansvar for politiets borgerservice og står for udvikling, implementering og drift af en række nye tiltag, der skal sikre, at politiet leverer service af højt kvalitet, når vi møder borgerne.

Politiområdet består af cirka 700 medarbejdere med akademisk, politimæssig eller administrativ baggrund. Vi understøtter politikredsene med specialistkompetencer, driver forretningsudviklingsprojekter og løser desuden juridiske, strategiske og retningssættende opgaver.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt
Ejby Industrivej 125-135
2600 Glostrup
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
12-04-2019
Kviknummer
LJA-71532348
Jobtype
Deltid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Politi

Adresse
Ejby Industrivej 125-135
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
12-04-2019
Kviknummer
LJA-71532348
Jobtype
Deltid
Praktikant/trainee
Fag
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce
   |